عباس اورسجی در گفت وگو با جی پلاس؛

پاسخ رئیس فدراسیون کبدی به انتقادات سرمربی تیم ملی: وقتی مسابقه نداریم چه اردویی برگزار کنیم؟/ زنان را به بازی های ساحلی اعزام می کنیم

رئیس فدراسیون کبدی در واکنش به انتقادات سرمربی تیم ملی مردان گفت: چه برنا‌مه‌ای داشته باشیم؟ وقتی هیچ مسابقه‌ای نداریم اردو برگزار کنیم؟ ما باید به فکر پشتیبانی تیم ملی باشیم و چه برنامه‌ای بالاتر از این که با تشکیل تیم جوانان دست سرمربی بزرگسالان را باز بگذاریم. بالاخره گاهی اوقات خواسته‌ها احساسی است.

لینک کوتاه کپی شد

عباس اورسجی رئیس فدراسیون کبدی در گفت و گو با خبرنگار جی پلاس، در خصوص آخرین وضعیت کبدی در زمان شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: به دلیل اینکه ورزش کبدی رشته پر برخوردی است مسابقات قهرمانی بزرگسالان جهان، جوانان جهان در بخش بانوان به میزبانی مالزی و همچنین بازی‌های آسیایی ساحلی به میزبانی چین تعلیق شد. اخیرا نامه‌ای به دستمان رسیده که بازی‌های ساحلی به فروردین 1400 موکول شده است. امیدوارم شرایط بهتر شود تا بتوانیم با مجوز وزارت ورزش، فدراسیون پزشکی و وزارت بهداشت مهر ماه رقابت‌های انتخابی تیم ملی را برگزار کنیم. خبر خوش برای کبدی اینکه برای اولین بار بانوان هم با رایزنی‌های انجام شده به بازی‌های ساحلی اعزام می‌شوند و امیدوارم این اتفاق عملی شود.

او با اشاره به برگزاری لیگ برتر نیز گفت: ما استارت این مسابقات را معمولا آبان ماه می‌زدیم اما با توجه به کرونا امسال بعید است مگر اینکه تا آن زمان اتفاقی رخ بدهد و واکسن ساخته شود؛ امیدوارم تا آذر ماه بتوانیم لیگ را برگزار کنیم. الان هم بازیکنان تشنه برگزاری مسابقات هستند اما تا زمانی که وزارت بهداشت، وزارت ورزش و فدراسیون پزشکی مجوزهای لازم را ندهند ما نمی‌توانیم سرخود مسابقه برگزار کنیم چون بحث جان در میان است و اگر برای یک نفر اتفاقی بیفتد تا آخر عمر خودمان را سرزنش می‌کنیم.

اورسجی در مورد گلایه‌های سرمربی تیم ملی آقایان در گفت وگویی که با جی پلاس داشت، گفت: من دغدغه‌های مازندرانی را قبول دارم، بارها با هم صحبت کردیم و حتی پیشنهاد دادم که زودتر تمرینات را شروع کنیم. ما به عنوان یک کارشناس خبره از نظرات ایشان استفاده می‌کنیم.  چه کاری می‌توانیم انجام دهیم جز اینکه در سطوح پایه کار کنیم تا پشتیبان تیم‌های ملی ما در بزرگسالان باشند؟ ما بهترین راه را انتخاب کردیم. کسب میزبانی اولین دوره مسابقات جوانان جهان به پیشنهاد مازندرانی کار بزرگی در راستای اهداف او بود که انجام دادیم. در آن مسابقات 60 نفر را انتخاب کردیم. در سه چهار مرحله اردو بین 45 تا 60 ورزشکار حضور داشتند و بعد آرام آرام غربالگری شدند. بی سابقه است اما در این دوره از مسابقات ما  14 مرحله اردو در رده جوانان برگزار کردیم به خاطر اینکه می‌خواستیم در راستای اهدافمان حرکت کنیم چون هم من، هم مازندرانی و هم تمام  کارشناسان معتقدیم که همه بازیکنان تیم ملی بزرگسالان نمی‌توانند در بازی‌های آسیایی 2022 ما را همراهی کنند به دلیل اینکه به هرجهت ممکن است نیاز باشد نیروی تازه‌ای به تیم ملی اضافه شود؛ بنابراین از جوانان استفاده می‌شود و چه چیز بهتر از اینکه از تیم ملی جوانان بهره ببریم؛ تیمی که تجربه چند دیدار تدارکاتی داشته و در یک رقابت فشرده مسابقات قهرمانی جوانان جهان محک خورده است. من به جرات می‌توانم بگویم حداقل 50 درصد تیم ملی بزرگسالان می‌تواند از جوانان تشکیل شود.

او ادامه داد: ما از ابتدای سال 98 برنامه داشتیم و برای سرمربی تیم ملی و اعضای کمیته فنی برنامه ای را تعریف کردیم که مازندرانی در استان‌های مختلف برای شناسایی ورزشکاران جدید حضور پیدا کند و قراردادی هم منعقد کنیم منتها کرونا دست ما را بست؛ حتی در بخش بانوان هم همینطور است.

رئیس فدراسیون کبدی همچنین در خصوص این موضوع که گلایه های سرمربی مربوط به مسائل رخ داده بعد از بازی‌های آسیایی 2018 است و به دوران کرونا ارتباط ندارد، تصریح کرد: چه برنا‌مه‌ای داشته باشیم؟ وقتی هیچ مسابقه‌ای نداریم اردو برگزار کنیم؟ ما باید به فکر پشتیبانی تیم ملی باشیم و چه برنامه‌ای بالاتر از این که با تشکیل تیم جوانان دست سرمربی بزرگسالان را باز بگذاریم. بالاخره گاهی اوقات خواسته‌ها احساسی است. فدراسیون تنها یک برنامه ندارد که تمرکزش را روی آن بگذارد. استراتژی‌های مختلفی داریم که برای تمام آن‌ها باید وقت و هزینه صرف کنیم. بیش از 60 درصد تیم ملی بزرگسالان سال گذشته در لیگ هندوستان حضور داشتند و چه فرصتی بالاتر از این؟ چه اردوی تدارکاتی بهتر از این که بچه‌ها آنجا هستند و این شرایط را فدراسیون فراهم کرده است. فارغ از دیدگاه‌های سرمربی مبنی بر مبلغ قرارداد، فدراسیون کارش را به نحو احسنت انجام داده است. بالاخره بازیکنان باید درکنار هم قرار بگیرند و در قالب تیم هماهنگی ایجاد شود که این درست است اما یک بخش عمده‌ای هم هست که ما برنامه ریزی می‌کنیم و نگاه مدیریتی به اعضای هیات رئیسه و کمیته فنی به سمتی بوده که موفق عمل کرده‌ایم. از طرفی بودجه ما اجازه نمی‌دهد بدون اینکه مسابقات قهرمانی جهان یا آسیا در پیش داشته باشیم اردو برگزار کنیم. ما برنامه ریزی مبتنی بر اینکه هر دو یا سه ماه یک بار اردوی داشته باشیم، انجام دادیم که خودم هم خیلی راغب بودم این اتفاق رخ می‌داد اما کرونا مانع شد.

عباس اورسجی در پایان، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا حضور تیم ملی جوانان در بازی‌های آسیایی 2022 مربوط به بحث جوان گرایی است یا مسئله دیگری وجود دارد، این‌گونه پاسخ داد: جوان گرایی که ثمری نداشته باشد در واقع فرار از کسب نتیجه است. اگر مربی بخواهد از بازیکنان قدیمی استفاده می کند که آن‌هاهم کنار جوانان هستند؛ هم تجربه بالایی دارند و هم در لیگ‌های معتبر هندوستان بازی می‌کنند. ما به اجبار آیین نامه‌ای نوشتیم بازیکنانی که در لیگ هندوستان هستند در لیگ داخلی خودمان هم بازی کنند تا تجربه‌شان را انتقال بدهند که نتیجه مطلوبی هم از این اتفاق گرفتیم.

 

دیدگاه تان را بنویسید