گزارش جی پلاس

اتفافات عجیب برای استقلال تمامی ندارد! / بازگشت به دوران "بمب و شوالیه" چرا و چگونه؟

اخباری درباره بازگشت احتمالی علی فتح الله زاده پس از 5 سال به باشگاه استقلال مطرح است تا مشخص شود چرخه های بی حاصل مدیریتی در فوتبال ایران بنای پایان گرفتن ندارد!

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش سرویس ورزشی جی پلاس، از آخرین مدیریت علی فتح الله زاده در باشگاه استقلال تقریبا پنج سالی می گذرد. در شرایطی که به نظر می رسید فوتبال ایران از مدیریت های احساسی و شعارگرایانه در حال فاصله گرفتن است، اما ظاهرا چرخه های بی حاصل مدیریتی در سطح اول فوتبال کشور همچنان ادامه دارد و فتح الله زاده ممکن است برای چهارمین بار مدیریت باشگاه استقلال را بر عهده بگیرد! به این ترتیب بعید نیست که روزی شاهد بازگشت رویانیان یا شخصی شبیه او به باشگاه پرسپولیس باشیم.

فتح الله زاده غالبا در دوران حضورش در استقلال مدیریت با سبک لمپنیسم مدرن را پیش گرفت. شعارهای پوپولیستی و جذاب برای هواداران، خریدهایی با عنوان بمب، کری های بی پایان با تیم رقیب و پروپاگاندای بی حد و اندازه، پایه های اساسی مدیریت وی را تشکیل می داد. در حالی که در مدیریت حرفه ای هیچ جایی برای هیچ یک از اینها وجود ندارد و عجیب است دکتر فتح الله زاده با وجود حضور در آکادمی علوم آذربایجان و گرفتن مدرک دکترا، همچنان بر همان رویه خویش اصرار می ورزد.

او که سابقه رسانه ای دارد، به خوبی به نقش رسانه ها در هدایت فضای فوتبال کشور آگاه است و سعی دارد از این آگاهی در هر بازه ای استفاده کند. زمانی که مسئولیتی بر عهده اش نیست به انحای مختلف تلاش کرده از طریق رسانه ها خودش را مطرح کند. زمانی هم که سکان دار است، رسانه های وابسته برنامه خودشان نسبت به حمایت از او را توجیه هستند. این فرصت را تقریبا هیچ مدیر فوتبالی دیگری در کشور ندارد.

کما این که هم اکنون غیر از فتح الله زاده که پی در پی مشغول مصاحبه و تهییج هواداران است، دو گزینه دیگر برای مدیرعاملی باشگاه استقلال برنامه داده اند اما اصلا در رسانه ها دیده نمی شوند!

به نظر می رسد وزارت ورزش باید یک بار برای همیشه پاسخ دهد که اگر فتح الله زاده مدیر خوب، قابل و توانایی است چرا سه بار از مدیریت این باشگاه کنار گذاشته شده و اگر نیست چرا برای مدیرعاملی مجدد از او برنامه گرفته می شود؟!

در این که فتحی عملکرد نه چندان مناسبی در دوران حضورش در استقلال داشت تردیدی نیست اما آیا روی کار آمدن کسی که سه بار از این تیم کنار گذاشته شده و سبک و سیاق مدیریتی کاملا سنتی دارد، بازگشت به گذشته و مصداق بارز از چاله درآمدن و در چاه افتادن نیست؟

یکی از فاکتورهای دیگر فتح الله زاده که آن را مسیر رسیدن به اهدافش می داند، حساب ویژه او روی هواداران و به خصوص قشر عوام است. مدیریت متکی بر تهییج عمومی با الفاظ به اصطلاح خودش "بمب محور"! نشان داده که همیشه روی حمایت هواداران متاثرش حساب می کند اما شاید فراموش کرده که دیگر دهه هفتاد نیست که با خرید بازیکنی مثل مهدی هاشمی نسب از تیم رقیب بتواند مدت ها سوژه اول فوتبال کشور باشد و نیز دوره القابی مانند "شوالیه" و ... دیگر گذشته است.

فتح الله زاده در هفته های نخست لیگ جاری در رسانه تحت هدایتش تا توانست علیه استقلال موضع گرفت اما پس از این که تیم با استراماچونی جان گرفت، مجبور به سکوت شد، تا این که چالش  جدیدی که استراماچونی با فسخ قراردادش به وجود آورد بار دیگر زمینه را برای جولان دادن او و دوستانش فراهم کرد. هرچند هنوز نیامده در بین خود استقلالی ها مخالفان جدی دارد و بازیکنان قدیمی این تیم نظیر جباری و زرینچه حسابی از خجالتش در آمدند.

استراماچونی در شرایطی به استقلال باز می گردد که زمان قراردادش کاهش یافته و در پایان فصل دیگر مربی آبی ها نخواهد بود. به این ترتیب در صورت حضور فتح الله زاده، شاید بتوان تنها منتظر رونمایی از گزینه فرهاد مجیدی برای نشستن در گوشه ای از نیمکت استقلال بود.

 

دیدگاه تان را بنویسید