به گزارش ایرنا، حمید کلانتری روز شنبه در جلسه اعضای کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان همدان افزود: اتفاقات خوبی مانند بهبود فضای کسب و کار، کاهش نرخ بیکاری، ایجاد اشتغال بیش از تعهد در همدان به وقوع پیوسته که نشان از عزم همگانی برای تقویت این حوزه دارد.
وی با بیان اینکه همدان در بیشتر شاخص ها، رتبه اول و دوم دارد، اظهار داشت: پیشنهاد می شود این استان در بهبود محیط فضای کسب و کار در کشور پیشقدم و الگو باشد.
کلانتری با تاکید بر ایجاد تعاونی گردشگری در استان همدان گفت: با توجه به اینکه همدان مقصد گردشگری است می‌توان در این استان تعاونی‌های بوم‌گردی، گردشگری روستایی و گردشگری طبیعت راه‌اندازی کرد.
معاون وزیر کار با تاکید بر افزایش بازار هدف صادرات تعاونی‌ها، بیان کرد: شرکت های تعاونی‌، صادرات به عراق را رها نکنند و خیلی بیشتر از این باید در این حوزه کار شود.
کلانتری تاکید کرد: همچنین در کنار صادرات به کشورهای همسایه، باید بر روی صادرات به کشورهای تاجیکستان، گرجستان و ارمنستان نیز برنامه ریزی کرد.

***سه قرارداد همدان با اقلیم کردستان راکد مانده است
دبیر اتاق تعاون استان همدان نیز در این جلسه گفت: سه قرارداد در زمینه صادرات دام زنده و ایجاد منطقه صنعتی با اقلیم کردستان عراق منعقد شده اما راکد مانده است.
رحمان نادی افزود: سال گذشته 38 میلیون دلار کالا توسط شرکت های تعاونی این استان صادر شد.
وی با اشاره به اعزام 2 هیات اقتصادی به اقلیم کردستان عراق در سال گذشته، اظهار داشت: هدف صادراتی این استان به اقلیم کردستان عراق در سال گذشته 42 میلیون دلار بود اما به دلیل برخی مشکلات، تعدادی از قرادادها محقق نشد و مسیر صادرات به سمت کویت، عمان و ترکیه تغییر کرد.
نادی با بیان اینکه در استان همدان یکهزار 141 شرکت تعاونی فعال وجود دارد، افزود: از این تعداد 105 واحد در ارتباط با مسکن و عمران و 91 شرکت در حوزه مسکن مهر است.
وی با اشاره به اینکه در استان همدان 98 درصد از شرکت‌های تعاونی مسکن مهر به هدف تعریف شده دست یافته اند، یادآور شد: 2 درصد باقیمانده دارای مشکلات داخلی و سیستمی هستند.
7523/2090
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.