امیر خجسته روز شنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همدان با یکهزار و 800 جاذبه گردشگری در دهه های گذشته مظلوم و محروم واقع شده بود و مورد توجه لازم قرار نمی گرفت در حالیکه برخی استان ها با قدمت 400 ساله از این فرصت در رونق گردشگری در سطح بین المللی استفاده کردند تا جایی که قطار گردشگری اروپا به این شهرها می رود.
وی اضافه کرد: هم اکنون عزم مجموعه نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی شناساندن ظرفیت های بالقوه همدان در سطح آسیا و بین المللی است؛ هر چند در زمینه رویداد 2018 حق تبلیغات به خوبی ادا نشده است.
خجسته با تاکید بر ضرورت فعالیت گسترده تبلیغاتی در مطرح شدن رویداد 'همدان 2018' به ویژه در قاره آسیا گفت: میزبانی جشنواره انیمیشن حرکت تبلیغاتی خوبی برای همدان در قالب برنامه رویداد 2018 بود اما پس از آن با افت مواجه شدیم.
وی افزود: همچنین اطلاع دادند پنج هزار بسته تبلیغاتی در هواپیماهای مسافربری در عرصه بین الملل توزیع شده است که به نظرم کافی نیست و خروجی لازم را نداشته است.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بهتر است از رسانه های رسمی و ملی کشور، اینترنت و ابزارهای ماهواره ای نسبت به توسعه تبلیغات این رویداد استفاده شود.
وی با ابراز گلایه از دستگاه های مسئول در رویداد همدان 2018 گفت: فعالیت در تبلیغات این رویداد از دیدگاه این دستگاه ها خوب است اما از جایگاه ما حق مطلب در این زمینه ادا نشده است.

** ضرورت همکاری سفارتخانه ها در تبلیغات 2018
خجسته تصریح کرد: در دیداری که با رئیس جمهوری داشتیم از وی به صورت رسمی برای حضور در نشست رویداد 2018 دعوت کردیم.
وی با اشاره به عزم نمایندگان همدان در مجلس و نیز استاندار برای ایجاد بسترهای مناسب در تبلیغ رویداد 'همدان 2018' به عنوان پایتخت گردشگری آسیا گفت: در روزهای اخیر دیدارهایی را با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه و نیز علی اصغر مونسان معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزار کردیم که دستاوردهای خوبی داشت.
خجسته خاطرنشان کرد: قرار شد وزارت امور خارجه رایزنی های لازم را با سفارتخانه ها و کنسولگری‌های کشورهای مختلف در ایران با هدف کمک به تبلیغات 'رویداد 2018' داشته باشد و برهمین اساس سفارتخانه های کشورهای آسیایی همکاری لازم را در این زمینه خواهند داشت.
وی افزود: خوشبختانه ارتباط خوبی با دولت در رویداد 2018 برقرار شده و کمک های خوبی نیز در حال انجام است ضمن اینکه 120 میلیارد ریال بودجه به این رویداد اختصاص یافت.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه گردشگری باید محور توسعه استان باشد، گفت: باید بپذیریم که اقتصاد کشور نباید به استخراج منابع طبیعی متکی باشد و گردشگری بهترین جایگزین برای رونق اقتصادی و اشتغالزایی است.

** اشتغال و درآمد پایدار با رونق گردشگری
وی افزود: صنعت گردشگری اشتغال و درآمد پایدار را به دنبال دارد و بررسی ها نشان می دهد با ورود هر گردشگر خارجی هشت شغل ایجاد می شود؛ بنابراین لازم است نسبت به توسعه این صنعت در سطح استان گام های مهمی برداشته شود که رویداد 2018 سرآغاز این تحول است.
وی بیان کرد: امروزه گردشگری در دنیا در حال توسعه و شتاب چشمگیر است و نباید از این ماراتن مهم عقب بمانیم و عزم استان رشد این صنعت درآمدزاست.
خجسته با اشاره به نگرانی هایی بابت جایگاه فرهنگی در رویداد 2018 گفت: حوزه های فرهنگی استان باید نسبت به آماده سازی بسته های فرهنگی اقدام کنند و فعالیت فرهنگی گسترده در این زمینه شکل بگیرد.
وی با تاکید بر اینکه مدیران استانی فعالیت چشمگیری برای کمک به توسعه گردشگری داشته باشند، گفت: شغل و درآمد پایدار در این حوزه است و 95 درصد تحقق اهداف این صنعت از راه تبلیغات در سطح ملی و بین المللی حاصل می شود.
این نماینده خانه ملت افزود: انتظار داریم مسئولان مرتبط با رویداد 2018 نسبت به ارایه گزارش به مردم اقدام کنند تا ضمن اطمینان از فعالیت های صورت گرفته، از میزان تلاش دستگاه ها آگاه شوند.
وی یادآور شد: هم اکنون این رویداد در سطح بین المللی در سکوت تبلیغاتی قرار گرفته است و انتظار داریم دستگاه های اجرایی اقدام های لازم را صورت دهند.

** تاکید بر ترغیب سرمایه گذاری بخش خصوصی
خجسته با بیان اینکه همدان در شرایط فعلی مسیر را برای سرمایه گذاری بخش خصوصی هموار کرده است، گفت: برنامه ریزی برای ساخت 15 هتل اقدام بسیار پسندیده ای در تحول صنعت گردشگری است ضمن اینکه سال گذشته نیز سه هتل به بهره برداری رسید و سه هتل نیز در آستانه افتتاح داریم.
وی از مسئولان ارشد استان خواست تا نسبت به برداشتن موانع برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف همدان اقدام لازم را داشته باشند.
خجسته خاطرنشان کرد: آینده روشنی در سطوح مختلف استان همدان ترسیم شده است و این حق را به بخش خصوصی می دهیم که سرمایه گذاری خوبی در استان داشته باشد و بهره برداری مالی لازم نیز عاید آنها شود.
وی با اشاره به آماده بودن زیرساخت های حمل و نقل در همدان گفت: معتقدم زیرساخت های بسیار خوبی در حوزه راه آهن، هواپیمایی و بزرگراه در سطح همدان ایجاد شده است که به توسعه گردشگری کمک شایانی می کند.
خجسته با تمجید از تبدیل همدان به کارگاه عمرانی گفت: در حال حاضر 200 طرح عمرانی در زیباسازی و بهسازی شهر در همدان آغاز شده که اقدام بی نظیری است و این طرح ها به برکت رویداد همدان 2018 تحقق می یابد.
7520/2090
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.