دکتر علی احسان صالح روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: طبق بررسی های صورت گرفته درصد احتمال آلوده بودن مواد قلابی توهم زا به قرص برنج و مرگ مصرف کنندگان زیاد است.
وی ادامه داد: افراد سودجو که در فروش قرص های توهم زا فعالیت دارند برخی مواقع قرص هایی را در دسترس افراد قرار می دهند که آلوده به قرص برنج هستند.
مدیرکل پزشکی قانونی همدان گفت: قرص برنج، ماده ای شیمیایی برای حفاظت از دانه های غلات است که پیشتر در همه عطاری و داروخانه ها به فروش می رسید.
صالح ادامه داد: اما با گذر زمان شاهد شیوع مصرف این قرص برای خودکشی یا سهل انگاری افراد در استفاده از آن و در ادامه مسمومیت و مرگ مصرف کننده بودیم بنابراین تصمیم به عرضه محدود این قرص گرفته شد.
وی تاکید کرد: مسمومیت با قرص برنج بسیار شدید بوده و در 70 تا 80 درصد موارد موجب مرگ فرد می شود چون پادزهر و داروی ضد سم ندارد.
مدیرکل پزشکی قانونی با یادآوری اینکه مسمومیت با قرص برنج از سال 92 شایع شد افزود: برای کاهش مرگ و میر ناشی از مصرف قرص برنج، عرضه آن در عطاری ها و داروخانه ها ممنوع شد و هم اینک تنها مراکز توزیع سموم صنعتی اجازه عرضه آن را دارند.
صالح ادامه داد: با توجه به اینکه استفاده از این قرص در حوزه کشاورزی بلامانع است بنابراین احتمال سو مصرف آن و مرگ افراد وجود دارد.
این مقام قضایی بیان کرد: درصد بالایی از افرادی که قرص برنج مصرف می کنند دنبال پایان دادن به زندگی شان هستند.
دکتر صالح توصیه کرد: باید این قبیل قرص ها را از دسترس افراد به ویژه خردسالان دور نگه داشت و بدانیم که استنشاق بوی قرص برنج نیز می تواند موجب مرگ افراد شود.
هفته جاری یک بانوی 29 ساله در استان همدان به علت مصرف قرص برنج جان خود را از دست داد.
10 تن سال گذشته بر اثر مسمومیت با قرص برنج جان باختند.
7526/2087
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.