به گزارش روز شنبه ایرنا، محمودرضا عراقی در این نامه تأکید کرد: به منظور اهمیت حفظ منابع آب، خاک، هوا و مواد اولیه و نقش کاهش تولید در مدیریت پسماند، از مصرف ظروف یکبار مصرف در جلسات و همایش‌های اداری اجتناب شود.
وی افزود: انباشته شدن ظروف پلاستیکی یکبار مصرف در طبیعت، خیابان‌ها، بوستان ‌های جنگلی و سواحل چهره نامناسبی در محیط زندگی بشر ایجاد می کند.
معاون استاندار همدان اظهار داشت: استفاده از این ظروف علاوه بر آسیب جدی و مستقیم بر بدن انسان، بر محیط زیست نیز تأثیر منفی می‌گذارد؛ چرا که تجزیه ظروف پلاستیکی و یکبار مصرف در طبیعت 300 تا 600 سال طول می‌کشد و سوزاندن آنها نیز باعث انتشار گازهای سمی خطرناک از جمله دی اکسین و فوران در محیط و هوا می شود.
عراقی از تمام مسئولان و ادارات دولتی و خصوصی خواست تا حد امکان با استفاده نکردن از این ظروف در حفظ و پاکیزه نگهداشتن محیط زیست کوشا باشند.
وی توصیه کرد: برای حفظ طبیعت از لیوان های شیشه‌ ای برای صرف چای و سایر نوشیدنی‌ها در مراسم ها استفاده شود، همچنین استفاده حداکثری از بشقاب و ظروف چندبار مصرف در صورت ضرورت و استفاده از ظروف پایه گیاهی نسبت به ظروف پلیمری را در دستور کار قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان افزود: هر ساله بسیاری از حیوانات به علت خوردن پلاستیک یا ظروف پلاستیکی جان خود را از دست می‌دهند.
عراقی اضافه کرد: بنابراین برای حفظ محیط زیست و سلامتی تا حد امکان از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف استفاده نشود تا دارای محیط زیستی سالم و عاری از آلودگی و جلوگیری از انتشار انواع میکروب ها در بدن باشیم.
وی همچنین در این نامه استفاده حداکثری از بسترهای بدون کاغذ در مکاتبات و انتقال اطلاعات، رعایت تناسب و اندازه کاغذ با حجم مطالب، استفاده از هر 2 سمت کاغذ، استفاده از کاغذهای بازیافتی برای پیش نویس ها و جداسازی کاغذ از سایر پسماندها را از دستگاه‌های اجرایی مطالبه کرد.
7526/2090
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.