به گزارش ایرنا، سیدسعید شاهرخی روز پنجشنبه در نشست اعضای کارگروه سلامت و امنیت غذایی بیان کرد: ضعف عملکرد دستگاه در حوزه بهداشت و سلامت تاثیر منفی بر تمامی شئونات زندگی مردم می گذارد.
وی اضافه کرد: باید با برگزاری دوره های آموزشی و استفاده از ظرفیت رسانه ها در راستای پیشگیری از بیماری تلاش شود تا پیش از بروز بیماری آن را مهار کرد.
شاهرخی ادامه داد: باید با آموزش همگانی اجازه ندهیم فردی به بیماری و آسیب های مالی و روانی ناشی از آن مواجه شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان گفت: دستگاه های عضو کارگروه سلامت و امنیت غذایی باید درک صحیح از بهداشت داشته باشند و بدانند وظیفه تامین سلامت جامعه تنها وظیفه علوم پزشکی نیست.
شاهرخی افزود: حضور نیافتن روسای دستگاه های مسئول در نشستی با این اهمیت قابل قبول نیست بنابراین این موضوع از این پس رسیدگی می شود.
وی اضافه کرد: با توجه به نقش اطلاع رسانی در کاهش آسیب ها به ویژه در حوره بهداشت و درمان انتظار می رود نسبت به دعوت رسانه ها برای حضور در این نشست و انعکاس گزارش و یاداشت های متقن اهتمام ویژه ای صورت گیرد.
شاهرخی تاکید کرد: تمامی فعالیت های کارگروه سلامت و امنیت غذایی در صورت توجیه نشدن مردم نسبت به مساله بهداشت بی اثر می شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان تاکید کرد: برای پیشگیری از عرضه مواد غذایی در مکان و شرایط نامناسب و غیر بهداشتی باید برنامه ریزی و کار فعالان این بخش بی رونق شود.
شاهرخی با اشاره به ضرورت ایجاد مکان فرود بالگرد اورژانس برای امداد رسانی به مصدومان، از فرماندارن خواست با توجه به تامین اعتبار مورد نیاز زمین در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دهند.
وی از تلاش دانشگاه علوم پزشکی در تدوین سند جامع سلامت استان قدردانی کرد و با تصویب آن در کارگروه سلامت و امنیت غذایی خواستار ارائه این طرح در کمیته برنامه ریزی شد.
7526/2090
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.