به گزارش ایرنا، محمد سیوتی یحیا ایدی روز چهارشنبه در نشست هیات تجاری کشور غنا با فعالان اقتصادی ملایر افزود: استان همدان و شهرستان ملایر ظرفیت بالایی در حوزه های مختلف دارد که برای غنا از اهمیت خاصی برخوردار است.
وی اظهار کرد: در این سفر تلاش می کنیم تا از توانمندی ها و ظرفیت هایی که ملایر می تواند به ما ارائه کند و آن چیزی که غنا می تواند برای این شهرستان به ارمغان بیاورد، استفاده کنیم.
وی ادامه داد: این امکان وجود دارد که تفاهم نامه خواهر خواندگی همدان با یکی از شهرهای شمالی کشور غنا امضا شود.
یحیا ایدی با اشاره به بازدیدهای هیات تجاری غنا از کارخانه های کشمش و کارگاه های تولید مبل منبت ملایر اظهار کرد: با توجه به بازدیدهایی که انجام شد، مشخص است که تشابه زیادی بین ملایر و غنا وجود دارد که می توانند اقدامات بسیار خوبی انجام دهند.
وی ادامه داد: با شناختی که از این شهر پیدا کردیم، به این نتیجه رسیدیم که با توجه به همکاری های زیادی که بین ایران و غنا وجود دارد، نباید ملایر در عرصه اقتصادی از قلم بیفتد.
سفیر کشور غنا در تهران جایگاه ملایر را در تولید صنعت مبل و منبت بسیار ویژه دانست و گفت: توانایی بسیار بالایی در تکنیک چوب در این شهرستان مشاهده کردیم و می توانیم در این صنعت با ملایر همکاری متقابل داشته باشیم.
یحیا ایدی با اشاره به مسلمان بودن قسمت شمالی غنا و اینکه همکاری ملایر و غنا می تواند برادرانه باشد، افزود: چوب های با کیفیت بالا در غنا وجود دارد که صنعتگران ملایر می توانند از آن به عنوان مواد اولیه در صنعت مبلمان استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: هنرمندان صنعت مبل و منبت ملایر می توانند به کشور غنا بیایند و کارخانه ای را تاسیس و چوب و مواد اولیه را به راحتی به کالاهایی که می خواهند، تولید کنند و حتی مبلمان های با کیفیتی را تولید و به ملایر بیاورند.
وی خطاب به فعالان اقتصادی ملایر در صنعت مبل و منبت تاکید کرد: شما می توانید این تکنیک ها و دانش خود را به مردم غنا نیز منتقل کنید.
یحیا ایدی ادامه داد: با توجه به تولید انگور در غنا، با همکاری متقابل فعالان صنعت کشمش در ملایر، می توان جداسازی و بسته بندی این محصول را در غنا نیز انجام داد.
وی بیان کرد: از فعالان اقتصادی ملایر در صنعت کشمش دعوت می کنیم به کشور غنا بیایند و با بازدید از امکانات این کشور، از ظرفیت های قسمت شمالی غنا بهره مند شوند.
سفیر کشور غنا در تهران با بیان اینکه روابط استان همدان به ویژه ملایر با غنا می تواند عمیق تر باشد، گفت: غنا از نظر امنیت سرمایه گذاری، امن ترین کشور است و سرمایه گذاران احساس امنیت بالایی در این کشور دارند.
یحیا ایدی ادامه داد: سرمایه گذاران استان همدان و ملایر می توانند در کنار سایر سرمایه گذاران ایرانی در کشور غنا در حوزه های مختلف اقتصادی، کشاورزی و معدنی در مناطق ویژه اقتصادی سرمایه گذاری کنند.
وی همچنین نقش رئیس اتاق بازرگانی استان همدان را در برقراری رابطه دوستی کشور غنا و ایران به ویژه استان همدان اثرگذار دانست و افزود: از نظر من ملایر یک شهر بین المللی است که می تواند به اندازه کل کشور صادرات محصول داشته باشد.
به گزارش ایرنا، سفیر غنا در تهران همراه با هیات تجاری این کشور روز چهارشنبه از تعدادی از کارخانه های تولید کشمش و کارگاه ها و نمایشگاه های تولید مبل و منبت ملایر بازدید و برای برقراری مراودات تجاری و اقتصادی با این شهرستان اعلام همکاری کردند.
7528/2087/1772
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.