مجید کزازی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: پرداخت تسهیلات کم ‌بهره به واحدهای فناور از محل منابع داخلی پارک علم و فناوری و صندوق نوآوری و شکوفایی بوده است.
وی با بیان اینکه تصویب 154 میلیارد ریال از محل تسهیلات اشتغال روستایی برای 40 طرح فناورانه روستایی از اقدامات مهم در راستای اشتغالزایی بوده است افزود: برگزاری 21 مورد دوره آموزشی ملی و استانی، حضور در هفت نمایشگاه بین‌المللی، ملی و استانی و برگزاری 15 رویداد کارآفرینی و همچنین 56 پرونده واصله از اداره ثبت اختراع از اقدامات پارک علم و فناوری استان همدان است.
وی عنوان کرد: دانشگاهیان و نخبگان کشور بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به خوبی لزوم ایجاد توسعه بر مبنای تکیه بر علم، دانش و فناوری را پیگیری کرده و تلاش‌های گسترده‌ای را در جهت بهبود وضعیت تولید علم و فناوری انجام داده و دستاوردهای شگرف و تحسین برانگیزی به ارمغان آورده‌اند.
رئیس پارک علم و فناوری همدان درادامه با اشاره به موضوع تاسیس و گسترش پارک‌های علم و فناوری گفت: ایجاد پارک‌های علم و فناوری و توسعه کمی و کیفی شرکت‌های دانش‌بنیان در بستر پارک‌های علم و فناوری نیز یکی از این تلاش‌ها است که به تقویت اقتصاد دانش‌ بنیان، اشتغال و کارآفرینی و تولید ثروت در جامعه کمک کرده است.
وی پارک‌های علم و فناوری را یکی از نهادهای اجتماعی موثر در توسعه فناوری، توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال‌زایی تخصصی دانست و مهم ترین فعالیت‌های این مراکز علمی را بازاریابی، ایده ‌پردازی، پژوهش علمی، استانداردسازی و تدوین دانش ‌فنی، ثبت مالکیت فکری، تجاری‌سازی، فروش و پشتیبانی‌های بعدی برای تحقق محصولات فناوری در عرصه مختلف صنعتی وعلمی برشمرد.
کزازی با بیان اینکه پارک علم و فناوری همدان در جهت تعالی و شکوه جمهوری اسلامی ایران تلاش می کند گفت: 134 واحد فناور در مراکز رشد و نوآوری تحت پوشش این پارک در شهرستان‌های همدان، ملایر، کبودراهنگ، رزن، نهاوند، تویسرکان و شهر لالجین فعالیت می‌کنند و در حال حاضر 58 شرکت دانش‌ بنیان در استان همدان به فعالیت مشغول هستند.
وی با اشاره به لزوم ایجاد زیر ساخت‌های مناسب برای شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: طرح عمرانی ساختمان چند مستاجره واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌ بنیان همدان با مساحتی بالغ بر 10 هزار متر مربع احداث شده که در حال حاضر پنج هزار متر آن حدود 90 درصد در مرحله اول پیشرفت داشته است.
وی با بیان اینکه مرحله دوم نیز حدود 40 درصد پیشرفت دارد ابراز امیدواری کرد: با پیگیری های مناسب در بهار سال 1397 مرحله اول آن به بهره برداری برسد.
7523/2087
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.