سیدسعید شاهرخی روز سه شنبه در جلسه اعضای ستاد استانی هفته فرهنگی باباطاهر، افزود: جان مایه اصلی حرکت مسئولان در مواجهه با مسایل فرهنگی و اجتماعی، اتکا به پیشینه و تاریخ همدان است.
وی اضافه کرد: با ورق زدن تاریخ این دیار کهن می توان دریافت بزرگ مردانی در این منطقه زندگی می کردند که یاد و نام آنها، همدان را در جهان جاودانه کرد.
وی ادامه داد: تبدیل شدن همدان به مهد پرورش علما و مفاخر، سرمایه بزرگی است که در کمتر جایی می توان یافت؛ بنابراین باید قدردان این سرمایه ارزشمند بود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان اظهارکرد: نامگذاری سال ها به نام مشاهیر این استان و اجرای برنامه متعدد فرهنگی از ابتکارهای استاندار همدان است.
شاهرخی بیان کرد: باید مسئولان به مدد وجود چنین ظرفیت هایی، تمامی تلاش خود را به کار گیرند تا برای فرهنگ و هنر استان گام های بلند بردارند.
وی تاکید کرد: دانش آموزان و دانشجویان مهمترین و موثرترین مخاطب و جامعه هدف برنامه های فرهنگی از جمله این بزرگداشت هستند؛ چراکه می توان با آشنا کردن آنان با مفاخر استان، از انرژی سرشار این قشر در جهت مثبت بهره گرفت.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان گفت: رویداد 2018 نیز فرصت مغتنمی برای شناساندن این استان است بنابراین باید در تمامی برنامه های فرهنگی نگاه مسئولان به 2018 باشد.
شاهرخی اظهارکرد: گزارش های ارائه شده گویای این است که برنامه های خوب و بامحتوایی برای بزرگداشت باباطاهر پیش بینی شده است.
وی بر ضرورت دقت بر اثر بخشی این همایش تاکید کرد و گفت: معتقدم بزرگداشت ها می توانند در غنی تر کردن برنامه ها اثر گذار باشند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان گفت: دولت تدبیر و امید توجه جدی به سمن ها و انجمن های فرهنگی دارد با این وجود انتظار می رود برای تقویت انجمن ها و ارتقای آنها از منظر کمی و کیفی، فرهنگ و ارشاد اسلامی گام های موثرتری بردارد.
شاهرخی افزود: در همین چارچوب نشست های هفتگی با یکی از اقشار فرهنگی و ادبی برگزار می شود تا با تضارب آرا و افکار بتوان از نقطه نظرهای این طیف بهره گرفت.

***همدان دارای سبقه درخشانی است
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان نیز در این جلسه گفت: این استان در حوزه های مختلف دارای سبقه درخشانی است و فراوانی مفاخر، بزرگان و علما به همدان ویزگی های خاصی بخشیده است.
فاضل عبادی یادآوری کرد: در این راستا از سال 94 نامگذاری فرهنگی سال ها آغاز شده است و سالهای 94 و 95 به ترتیب به نام میرسیدعلی همدانی معروف به میر همدان و سیدجمال الدین اسدآبادی مصلح بیدارگر ثبت و نامگذاری شد.
وی افزود: امسال نیز به نام عارف شوریده دل و دوبیتی سرای مشهور باباطاهر همدانی نامگذاری و مقرر شد بزرگداشت این عارف برگزار شود.
وی بازدید رایگان اقشار مختلف مردم از آرامگاه باباطاهر با هدف آشنایی با بابای همدان، ادای احترام به این شخصیت، اجرای برنامه ویژه کودک و نوجوان توسط کانون پرورش فکری، قصه گویی و قصه خوانی، برگزاری نمایشگاهی از مرحله ساخت تا بهره برداری آرامگاه باباطاهر، ساخت و پخش فیلم های مستند را از جمله برنامه های پیش بینی شده عنوان کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان گفت: در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی و کاهش تصدیگری، واگذاری کارها به اهالی فرهنگ و هنر در دستور کار قرار گرفت و از تشکل های ادبی برای همکاری دعوت به عمل آمده است.
عبادی افزود: برپایی نمایشگاه خوش نویسی دو بیتی های باباطاهر، رونمایی از کتاب دو بیتی های باباطاهر، مراسم عصر شعر باباطاهر، آیین سوته دلان الوند و تجلیل از 10 تن از مفاخر استان از دیگر برنامه های بزرگداشت باباطاهر است.

**دولت توجه ویژه به مقوله فرهنگ دارد
وی خاطر نشان کرد: از ابتدای انقلاب تا سال 93 سه تن از مفاخر همدان تجلیل شدند ولی در سه گذشته 45 تن تجلیل شدند که نشان از توجه دولت به مقوله فرهنگ است.
به گزارش ایرنا، استاندار همدان با هدف پاسداشت مفاخر استان، سال 96 را به نام باباطاهر نامگذاری کرد و همایش ملی نکوداشت این عارف فرزانه در نهم و دهم اسفند سالجاری برگزار می شود.
7526/2090
گزارش: علیرضا جهانگیری**انتشار دهنده: سعید زارع کندجانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.