عباس صوفی شامگاه چهارشنبه در شورای سیاست‌گذاری رویدادهای گردشگری همدان 2018 افزود: این سایت موزه‌ ساده و با هویت تاریخی احداث می شود و مشاور در حال مطالعه این طرح است.
وی با بیان اینکه عملیات عمرانی پیاده ‌راه میدان امام خمینی (ره) و خیابان اکباتان تا اواسط بهمن ماه به اتمام می رسد افزود: این سایت موزه نیز در صورت تایید طرح ، با ارائه نقشه اجرایی تا پایان سال عملیاتی می شود.
شهردار همدان با بیان اینکه زمان کمی تا برگزاری رویدادها گردشگری همدان 2018 باقی مانده است افزود: مناطق شهرداری کارهای زیباسازی شهر را آغاز کرده اند.
صوفی با بیان اینکه ساماندهی ورودی‌های شهر همدان نیز در دستور کار است افزود: کار ساماندهی ورودی همدان از سمت جاده ملایر شروع شده است.
وی بیان کرد: نورپردازی ورودی‌ها، کاشت گونه‌های گل و المان‌های شهری برای زیبایی شهر در نظر گرفته شده و سازمان زیبا سازی در ورودی شهر همدان چهار بیلبورد با محوریت رویداد گردشگری همدان 2018 هر یک در ابعاد 60 متر مربع نصب می شود.
شهردار همدان ادامه داد: در حوزه تبلیغات درون ‌شهری و برون ‌شهری منتظر رونمایی لوگوی'همدان، پایتخت گردشگری آسیا در سال 2018' هستیم و تمام تلویزیون‌های شهری، پل‌های عابرپیاده، ایستگاه‌های اتوبوس و تاکسی‌ها آماده می‌شوند تا تبلیغات 2018 در آنها انجام شود.
وی افزود: طراحی چهار بالن و هوا کردن آن در آستانه سال نو با عنوان رویداد گردشگری 2018 از دیگر برنامه های تبلیغاتی شهرداری همدان است و نورپردازی لیزری 'همدان 2018' نیز در حال طراحی است.
به گزارش ایرنا، استان همدان در سال 2018 به عنوان پایتخت گردشگری آسیا انتخاب شده است و در این سال میزبان وزرای گردشگری 34 کشور آسیایی و بیش از 500 عضو وابسته به سازمان جهانی گردشگری خواهد بود.
به گزارش ایرنا، چندی پیش در جریان گود برداری های پیاده راه میدان امام خمینی(ره) شهر همدان، 2 تابوت شکسته سفالی متعلق به دوران اشکانی و تعدادی تکه های سفال متعلق به دوره های مختلف تاریخی از زمان مادها تا دوران اسلامی کشف شد و زمینه استمرار کاوش های اضطراری برای کشف احتمالی دیگر آثار مدفون در این محدوده را فراهم و موضوع احداث سایت موزه برای نمایش آثار باستانی کشف شده را مطرح کرد.
استان همدان که در دامان کوه الوند پهنه گسترانیده با تمدن سه هزار ساله از کهن‌ ترین شهرهای جهان است و به واسطه دارا بودن بیش از یک هزار و 800 اثر تاریخی و گردشگری، در سال 85 با مصوبه مجلس شورای اسلامی به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران معرفی شد.
این استان با دارا بودن آثار تاریخی و باستانی ارزشمندی همچون تپه هگمتانه، کتیبه های گنجنامه، آرامگاه بوعلی سینا، آرامگاه باباطاهر، گنبد علویان و جاذبه های طبیعی همچون غار علیصدر هم‌ اکنون به عنوان پنجمین شهر گردشگری کشور شناخته می‌ شود
7523/2087
خبرنگار: مرضیه بختیاری** انتشاردهنده: زهرا پیرنیا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.