فرهاد فرزانه روز چهارشنبه در ستاد بازآفرینی شهری پایدار استان همدان افزود: طرح توانمندسازی مناطق حاشیه شهر همدان برای اولین بار در سفر رهبر معظم انقلاب در سال 83 به همدان مطرح شده و در این سفر رهبری انقلاب دستور تهیه طرح سکونتگاه‌های غیررسمی شهر همدان را صادر کردند.
وی با بیان اینکه تا سال 93 طرح‌ها در قالب ستاد توانمندسازی اجرا می‌شد افزود: در حال حاضر این طرح ها در قالب ستاد بازآفرینی تبدیل شده و بازآفرینی فرآیندی همه‌جانبه و متناسب با نیازهای تمام جامعه است که دربرگیرنده تمام جوانب به جز سیاست است که به منظور ارتقای زندگی در محدوده‌های هدف انجام می‌شود.
وی با بیان اینکه تعدادی از محلات، عناوین و طرح‌ها در سنوات گذشته با عنوان محدوده‌های بافت فرسوده، سکونت‌گاه‌های غیررسمی، بافت‌های تاریخی و دیگر طرح وجود داشته که به صورت مجزا پیگیری شد، افزود: حدود 200 هزار نفر در مناطق سکونتگاه‌های غیر رسمی حاشیه نشین همدان زندگی می کنند که احداث طرح ها در مناطق حاشیه ای خود به خود توسعه را به سمت‌ و‌ سوی خود می‌کشد.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری همدان نیز گفت: 2 هزار و 540 هکتار از پنج هزار و 600 هکتار مساحت شهر همدان جزو محدوده بازآفرینی شهری قرار گرفته است.
مجید یوسفی‌نوید افزود: هدف محدوده‌های بازآفرینی در شهر همدان در سطح ملی، استانی و شهرستانی شناسایی است و این محدوده‌ها در قالب پنج محدوده شامل شناسایی محدوده‌ها و محله‌های نابسامان واقع در عرصه تاریخی شهر، محدوده‌ها و محله‌های نابسامان در بافت پیرامونی مراکز شهری، محدوده نابسامان واقع در بافت پیشینه روستایی، سکونتگاه‌های غیر رسمی و محدوده‌های ناکارآمد با کاربری ناهمگون محیط شهری تقسیم می‌شود.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری همدان ادامه داد: یک‌هزار و 72 هکتار از محدوده بازآفرینی همدان در قالب سکونتگاه غیر رسمی قرار گرفته است و 314 هزار هکتار نیز در قالب محدوده ناهمگون و ناکارآمد با کاربری ناهمگون محیط شهری براساس مطالعات و پژوهش‌های مختلف قرار گرفته است.
گفتنی است طرح بازآفرینی استان همدان در 95 منطقه اجرا می شود.
7523/2087
خبرنگار: مرضیه بختیاری** انتشاردهنده: زهرا پیرنیا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.