حسن بهرام نیا روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: رویکرد لایحه بودجه 97 باعث شده که میزان واقعی هزینه ها در بخش های مختلف مشخص شود که این از نکات مثبت بودجه سال آینده است.
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: اختصاص بخشی از بودجه سال آتی به یارانه نقدی جهت حمایت از اقشار ضعیف جامعه از دیگر نکات مثبت این لایحه بودجه بشمار می رود.
وی افزود: توجه به تامین هزینه های درمان و بحث یارانه نقدی برای حمایت از اقشار نیازمند از دیگر مولفه های خوب این لایحه است و در مجموع 370 هزار میلیارد ریال به این امر اختصاص داده شده و لازم است در مجلس مورد بررسی بیشتری قرار بگیرد.
بهرام نیا اظهار کرد: طبق برنامه توسعه پنجم، به دولت اجازه داده شده است که متناسب با سطح تورم قیمت حامل های انرژی را با یک شیب ملایم افزایش دهد که این برنامه تا پایان سال 96 برای دولت قابل اجرا است.
وی افزود: نمایندگان در این خصوص اعتقاد دارند که افزایش قیمت حامل های انرژی با توجه به وضع اقتصادی جامعه، اشتغال و مولفه های تاثیرگذار دیگر، باید با یک شیب ملایم همراه باشد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: در لایحه بودجه سال آینده 230 هزار میلیارد ریال برای هدفمند سازی یارانه ها، 70 میلیارد ریال برای توانمند شدن اقشار ضعیف و بخشی هم بابت یارانه گندم، حوزه سلامت و بهداشت و درمان اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه در بحث هدفمندسازی یارانه ها لازم است مجلس بررسی های بیشتری را داشته باشد، افزود: با توجه به اینکه در قانون بودجه سال آینده نزدیک به 35 هزار یارانه بگیر حذف می شوند و کار توزیع آن نیز به استان ها واگذار می شود، لذا لازم است مجلس برای روشن تر شدن موضوع در این زمینه بیشتر بررسی کند.
حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری دولت دوازدهم 19 آذر ماه امسال لایحه بودجه سال 97 را به عنوان نخستین بودجه دولت دوازدهم با رقمی معادل یکهزاز و 194 تریلیون تومان با هدف اشتغالزایی، از بین بردن فقر و عدالت تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری نوزدهم آذرماه امسال لایحه بودجه سال 1397 کل کشور را تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد.
روحانی پیش از تقدیم لایحه بودجه سال 97 در سخنانی تاکید کرد: اگر بخواهیم بودجه سال آینده را در یک جمله خلاصه کنیم این است که این بودجه برمبنای اشتغال فراگیر، رفع فقر و ایجاد عدالت است.
بر اساس ماده 186 آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، لایحه بودجه سال 97 کل کشور پس از ارایه به مجلس، چاپ و بین نمایندگان مجلس توزیع می شود، پس از آن نمایندگان تا 10 روز فرصت دارند که پیشنهادهای خود را در مورد لایحه بودجه سال 97 کل کشور به کمیسیون های تخصصی مربوطه ارایه کنند.
کمیسیون‌های تخصصی موظفند حداکثر تا 15 روز پس از چاپ و توزیع لایحه، گزارش خود را به کمیسیون تلفیق تقدیم کنند و کمیسیون تلفیق نیز موظف است حداکثر ظرف 15 روز پس از پایان مهلت گزارش کمیسیون تخصصی، ضمن رسیدگی به گزارش کمیسیون‌ های تخصصی، گزارش نهایی خود را تنظیم و به مجلس شورای اسلامی تقدیم کند، مهلت رسیدگی کمیسیون تلفیق حداکثر تا پانزده روز با موافقت هیات رئیسه قابل تمدید است.
در نهایت نمایندگان مجلس در جلسه علنی، بعد از رسیدگی به کلیات بودجه و تصویب آن، به پیشنهادهای مربوط به درآمدها و سایر منابع تامین اعتبار بودجه عمومی دولت رسیدگی می کنند و سقف آن به ‏تصویب خواهد رسید، پس از آن پیشنهادهای مربوط به تبصره‏‌ها و ردیف‌ها رسیدگی می‌ شود.
7525/2090
خبرنگار: وحید سیفی**انتشار دهنده: سعید زارع کندجانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.