عبدالعظیم رضایی روز سه شنبه در دومین اجلاس نماز با موضوع فضای مجازی در تالار موقوفات شهرستان ملایر، افزود: باید تاثیر نماز را بیشتر از آن چیزی که در عرصه کنونی است، در زندگی خود ببینیم.
وی با بیان اینکه امروز فضای مجازی بخش مهمی از زندگی مردم شده، اظهار کرد: اگرچه نگرانی عمومی در راستای استفاده از فضای مجازی در بین خانواده ها و جامعه ایجاد شده، اما فرصت های بسیار خوبی نیز در این فضا وجود دارد که باید برای استفاده مطلوب از این ظرفیت ها تلاش کنیم.
وی با تاکید بر اینکه برای تبدیل جامعه به جامعه دینی و نماز خوان واقعی تلاش کنیم، بیان کرد: با توجه به ترویج بی اخلاقی ها و آسیب های اجتماعی در جامعه، باید از حالت اداری، دولتی و تکلیفی خارج و با توسعه و تعمیق فرهنگ نماز آسیب های اجتماعی را کاهش دهیم.
رضایی ادامه داد: هم اکنون که فضای مجازی بسیاری از حوزه های مختلف همچون فرهنگی را در اختیار دارد و تبادل اخبار، مسایل علمی، اخلاقی، فرهنگی و بسیاری از موارد مختلف از طریق فضای مجازی پیگیری می شود، باید همیت بیشتری برای استفاده حداکثری از فرصت های فضای مجازی برای ترویج فرهنگ نماز و مسایل دینی ایجاد شود.
وی هدف این اجلاس را بسترسازی برای استفاده از ظرفیت های فضای مجازی در راستای ترویج فرهنگ نورانی نماز برشمرد و تاکید کرد: مسئولان دستگاه های اجرایی بویژه حوزه های فرهنگی باید از ظرفیت هایی که در اختیار دارند، ترویج و توسعه فرهنگ نماز در فضای مجازی را در اولویت کاری خود قرار دهند.
امام جمعه ملایر نیز آرامش جامعه را در گروه نماز و اقامه این فریضه الهی دانست و افزود: امروز فضای مجازی فرصتی مناسب برای پرداختن به روح نماز و ترویج پیام و ارزش نماز است.
حجت الاسلام محمدباقر برقراری گفت: هم اکنون با وجود فضای مجازی فرصت فراوان داریم معرفت به نماز را با تمام ابعاد آن در تمامی سطوح جامعه اشاعه دهیم.
وی با تاکید بر اینکه رسالت بزرگ ما تبیین فرهنگ نماز به معنای واقعی در بین جامعه است، بیان کرد: در بازار پر مشتری فضای مجازی باید ابعاد نماز را که آرامش بخش جامعه است، عرضه کنیم و با ادبیات فضای مجازی وارد شویم.
حجت الاسلام برقراری با تاکید بر اینکه در پیشبرد اهداف زندگی خود از نماز کمک بگیریم، بیان کرد: تمامی محتوا و پیامی که نماز دارد، باید در زندگی و فضای مجازی بیاوریم تا نسل امروز را با حقیقت نماز آشنا کنیم.

**معرفت دینی پایه درست استفاده از فضای مجازی است
رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان نیز بروز مشکلات کنونی در جامعه را ناشی از بی توجهی به نماز دانست و گفت: در بحث نماز باید از حیطه شعار بیرون بیاییم و هر کسی باید برای میدان داری نماز تلاش کند.
حجت الاسلام سید مرتضی حسنی حلم اظهار کرد: نماز بالاترین کارخانه انسان سازی است و هر عالم، عارف، فاضل و متخصصی از رهگذر نماز به این جایگاه رسیده، در حالیکه ما از این امر غفلت کرده ایم.
وی ادامه داد: اگر ادب، تربیت، سیاست درست، فرهنگ صحیح و حضوری قوی در اجتماع می خواهیم، تمامی این موارد از رهگذر نماز محقق می شود.
حجت الاسلام حسنی حلم بیان کرد: کسانیکه امروز دغدغه ارزش های دینی و اسلامی را دارند، فضای مجازی را یک تهدید می دانند، در حالیکه پایه صحیح و درست استفاده از فضای مجازی، معرفت دینی است.
وی افزود: چنانچه معرفت دینی خود را ارتقا دادیم، نماز را درست به پای داشتیم و نماز خوان تربیت کردیم، دیگر جای نگرانی نیست و می توانیم از فضای مجازی به عنوان فرصت استفاده کنیم.
وی گفت: اگر نمازی بشویم و به الفبای عملی نماز توجه کنیم، اخلاق، رفتار، نقدشناسی، مسئولیت شناسی و تربیت ما نمازی شود، احترام متقابل، حفظ بیت المال و توجه به خانواده و حقوق خانواده را در سایه سار نماز می توان محقق کرد.
رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان با تاکید بر اینکه دانشگاه، مدارس، دستگاه های اجرایی و بازار ما آن چیزی شود که حق نماز است، اظهار کرد: نگاه سطحی و عمل سطحی در جامعه باید از بین برود و نمازی شویم.
حجت الاسلام حسنی حلم گفت: اگر آموزش و پرورش، دانشگاه، حوزه های علمیه و مروجان احکام و عقاید اسلامی، افراد را درست تربیت کردند، از این فضای مجازی که به تعبیر رهبر معظم انقلاب تبدیل به فضای حقیقی شده، می توانیم برای تولید محتوا و پاسخ به احکام دینی و شبهه های دینی استفاده کنیم.
وی با تاکید بر اینکه امروز ما نتوانستیم فضای مجازی را مدیریت کنیم، افزود: هم اکنون فضای مجازی جذابیت ها، زیبایی ها و کشش های خاص خود را دارد که باید از این ظواهر به درستی بهره بگیریم.
حجت الاسلام حسنی حلم بر لزوم افزایش معرفت دینی برای استفاده از فرصت های فضای مجازی تاکید و بیان کرد: چنانچه معرفت دینی خود را افزایش دادیم، دیگر جای نگرانی وجود ندارد و می توان فضای مجازی را به فضای بسیار مثبت و درستی که در جهت رشد اجتماع، مردم و اعتلای فرهنگ دینی باشد، تبدیل کرد.
دومین اجلاس نماز با موضوع فضای مجازی روز سه شنبه با حضور جمع کثیری از مسئولان استانی و شهرستانی، ائمه جمعه و روحانیون در تالار موقوفات این شهر برگزار شد.
شهرستان ملایر با دارا بودن جمعیتی بالغ بر 300 هزار نفر در 75 کیلومتری شهر همدان واقع شده است.
7528/2090
خبرنگار: معصومه موسوی**انتشار دهنده: سعید زارع کندجانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.