عبدالعظیم رضایی روز سه شنبه در نخستین نشست اعضای کارگروه مبل و منبت ملایر اظهار کرد: برای جذب بازارهای جدید بویژه در کشورهای اروپایی باید به صورت تخصصی برنامه ریزی کنیم.
وی با بیان اینکه از ثبت ملی مبل و منبت ملایر باید به عنوان یک فرصت ویژه بهره برداری کنیم، افزود: هم اکنون که مزیت نسبی شهرستان در این زمینه فعال شده، نیاز است با برنامه ریزی، تلاش و وحدت از دستاوردهای خوب این رویداد مهم استفاده کنیم.
رضایی بیان کرد: اهمیت این رویداد تا اندازه ای است که باید به طور رسمی کالبدی برای برنامه ریزی و ادامه فعالیت منبت کاران و علاقه مندان به این صنعت ترسیم کنیم.
وی با تاکید بر اینکه از دولتی کردن کارها در این زمینه باید پرهیز کرد، گفت: ما نمی خواهیم برای فعالان مبل و منبت و منبت کاران تکلیفی را تعیین و یا قانونی را وضع کنیم، بلکه می خواهیم به شما کمک کنیم و برای آسان سازی روند در کنار شما هستیم.
فرماندار ویژه ملایر با تاکید بر اینکه باید برای برگزاری جشنواره زمستانی مبل و منبت آماده شویم، افزود: این جشنواره به عنوان مکمل جشنواره تابستانی باید با کیفیت بهتر، برنامه ریزی مطلوب تر و با دستور کار مشخص برگزار شود.
رضایی خواستار تعین کمیته های مشخص برای کارگروه مبل و منبت ملایر شد و اضافه کرد: در جشنواره زمستانی نقاط ضعف باید برطرف و اثرگذاری، تبلیغات و اطلاع رسانی جشنواره برای حضور بیشتر مردم در ملایر مطلوب تر شود.
وی بر لزوم تداوم جشنواره مبل و منبت در ملایر برای سال های آتی تاکید کرد و گفت: در این راستا باید دانشگاه ها ورود کنند و زمینه جذب سرمایه گذار مهیا شود.
رضایی تخصص شدن کارها را ضروری ارزیابی و اضافه کرد: چنانچه روی مسیری درست همراه با تدبیر و وحدت حرکت کنیم، به طور قطع همه برنامه ها در این زمینه قابل تحقق و دستیابی است.
معاون امور عمرانی و برنامه ریزی فرمانداری ویژه ملایر نیز بر لزوم برداشتن گام های علمی تر و مناسب تر در این زمینه تاکید کرد و افزود: پس از کشاورزی، مبل و منبت حوزه ای است که بیشترین اشتغال را در این شهرستان به خود اختصاص داده و سرمایه گذاری در این زمینه یک ضرورت به شمار می رود.
محمد حامدی نژاد گفت: هم اکنون که مجموعه اداری و مدیریتی شهرستان در کنار فعالان صنعت مبل و منبت هستند، باید ادامه راه را حرفه ای تر، علمی تر و رقابتی طی کنیم.
نظارت بر ارایه خدمات به مشتری در جشنواره، تامین مواد اولیه چوب و واردات آن، تقویت تعاونی مبل و منبت، شکل گیری تشکل مبل و منبت، برندسازی و ورود بانوان به آموزش منبت کاری از جمله موارد و مشکلاتی بود که در این نشست از سوی فعالان این صنعت مطرح شد.
اردیبهشت ماه امسال مبل و منبت ملایر ثبت ملی شد و در همین راستا نخستین جشنواره مبل و منبت این شهرستان شهریورماه در سطح وسیعی برگزار شد.
در حال حاضر بیش از چهار هزار کارگاه در این شهرستان وجود دارد که بیش از هشت هزار تن به طور مستقیم در صنعت مبل و منبت مشغول به کار هستند که این رقم به طور غیر مستقیم به بیش از 25 هزار تن می رسد.
ملایر قطب تولید مبل و منبت کشور است که سالانه بین 70 تا 80 هزار دست مبلمان منبت در این شهرستان تولید و به سایر نقاط کشور صادر می شود.
شهرستان ملایر با دارا بودن جمعیتی بالغ بر 300 هزار نفر در 75 کیلومتری شهر همدان واقع شده است.
7528/2090
خبرنگار: معصومه موسوی**انتشار دهنده: سعید زارع کندجانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.