مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان در حاشیه این گردهمایی به خبرنگار ایرنا گفت: این کارگاه آموزشی با حضور اساتید توانمند بومی و آشنا با شرایط اقلیمی و مخاطرات طبیعی همدان، در حال برگزاری است.
علیمردان طالبی افزود: با برگزاری این گردهمایی می توان یک چالش فکری در بین تمامی اعضا ایجاد کرد تا بر اساس سناریوی تعریف شده حداکثر استفاده را از مسائل مطرح شده در این کارگاه داشته باشند تا بتوانند بهترین تصمیم را بر اساس سناریوی تدوین شده بگیرند.
به گزارش خبرنگار ایرنا وی بیان کرد: این تصمیم ها درهنگام عمل و در صورت بروز وقایع و بحران ها حوادث اثر گذار است.
وی تاکید کرد: یکی از مسایل مهم در مدیریت بحران تصمیم اقتضایی است یعنی به اقتضا نوع حادثه و بحران مدیر باید تصمیم بگیرد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان افزود: برگزاری این کارگاه ها می تواند زمینه ای را فراهم می کند که مدیر یا فرد مسئول در تصمیم ها به بهترین شیوه عمل کند.
طالبی گفت: در استان همدان 22 مخاطره طبیعی ثبت شده است که مهمترین آنها خشکسالی، سیلاب، زلزله، برف و کولاک، یخبندان و سرمازدگی است.
وی افزود: اساتید در این دوره آموزشی بر روی حوادثی که فراوانی بیشتری در همدان دارند متمرکز می شوند تا تمرکز فکری مدیران بیشتر بر روی این حوادث و مخاطرات معطوف شود و تصمیم مناسبی در زمان وقوع بحران بگیرند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان اظهار کرد: این استان توان و آمادگی بالایی در برابر بحران ها دارد ولی این به معنای بی نیاز بودن به برگزاری دوره های آموزشی نیست.
طالبی تاکید کرد: مخاطره دارای سه ویژگی مشخص نبودن زمان، مکان و شدت است بنابراین باید تلاش کرد ذهنیت مدیران را نسبت به مخاطره ها آشنا کرد.
به گزارش ایرنا، از میان 43 حادثه غیر مترقبه طبیعی در جهان، 34 مورد در ایران و 22 مورد در استان همدان تاکنون تجربه شده است.
مهمترین بلایای طبیعی رخ داده در استان همدان به ترتیب وسعت و اهمیت شامل خشکسالی، سیل، سرما و یخبندان، زلزله و کولاک است.
7526/2087
خبرنگار: علیرضا جهانگیری** انتشار دهنده: زهرا پیرنیا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.