محمد علی پورمختار عصر پنجشنبه در نشست اعضای شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان همدان، افزود: با توجه به اینکه فصل بودجه است، مدیران دستگاه‌ها مطلع باشند که دولت تصمیم گرفته است بودجه را مبتنی بر عملکرد دستگاه ها تخصیص دهد و توافق دولت و مجلس نیز بر این است تا بر اساس اقدامات واقعی دستگاه‌ها بودجه اختصاص یابد.
وی با بیان اینکه بر اساس بررسی طرح ها، برنامه‌ها و اقدامات تقسیم بندی بودجه صورت می گیرد، افزود: در حال حاضر 85 درصد بودجه ها در اختیار وزارتخانه ها و 15 درصد در اختیار استانهاست که قرار است این رقم جابجا شود و بر این مبنا پروژه‌های استانی و ملی داخل بودجه تعریف می‌شود.
نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همچنین بازنگری جدی در طرح نظام سلامت انجام می‌گیرد، افزود: دولت از تامین منابع و اعتبارات طرح نظام سلامت ناتوان نمی‌شود اما برای تامین آن مشکل دارد که در حال بازنگری جدی در این زمینه است.
وی ادامه داد: بر اساس این برنامه، اعداد و ارقام تخصیص یافته به این طرح کاهش می‌یابد و سهم افراد از نظر درآمد، در تامین هزینه‌های بیمارستانها نیز افزایش می‌یابد.
وی تصریح کرد: در بخش هدفمندی یارانه ها نیز دولت و مجلس تصمیم دارند تا پرداخت یارانه‌ها را به صورت واقعی هدفمند کنند و 2 طرح پیشنهاد شده که هر استانی که از تعداد یارانه بگیران کم کند می تواند آن را به عنوان بودجه اضافه در اختیار شورای برنامه ریزی و به سمت تولید و اشتغال ببرد و در آن محل هزینه کند و یا به صورت متمرکز توزیع شود که در مورد آن صورت تصمیم گیری می‌شود.
نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه همدان در حوزه گردشگری کمترین پیشرفت را دارد، گفت: همدان در حوزه گردشگری ظرفیت‌های بالا ولی کمترین پیشرفت را دارد.
پورمختار ادامه داد: توسعه گردشگری در تولید اشتغال پایدار موثر است و می طلبد که گردشگری به عنوان مهمترین رکن توسعه استان مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه در مورد اسناد خزانه اسلامی، مدیران استانی اقبالی نشان نمی‌دهند، افزود: دولت تامین نقدینگی اسناد را سر موعد جز اولویت‌های خود قرار داده است تا اسناد را به موقع نقد کند و دستگاه‌های استان از این امکان استفاده کنند.
عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی افزود: سر رسید آن از یک ماه دیگر شروع می‌شود و بخشی از آن به سال 97 اختصاص می‌یابد.
پورمختار ادامه داد: در مورد طرح هادی روستا یک مصوبه داریم در حالی که ده‌ها روستا درخواست افزایش محدوده دارند و تقاضاهای مکرر به بنیاد مسکن اعلام می‌شود.
وی گفت: در کمیسیونی با آن مخالفت می‌شود که این ایراد است در حالی که صدها هکتار تغییر کاربری داده می‌شود ولی در روستاهایی که چند هکتار تقاضا دارند این اجازه داده نمی‌شود.
7523/2090
خبرنگار: مرضیه بختیاری**انتشار دهنده: سعید زارع کندجانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.