منصور رضوانی‌ جلال روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: استان همدان 4/5 درصد محصولات کل کشور را تولید می کند که 23 درصد از ارزش افزوده بخش های اقتصادی استان نیز مربوط به بخش کشاورزی است.
وی با بیان اینکه سهم استان همدان در ارزش افزوده بخش کشاورزی در کشور 3.3 درصد است افزود: این استان یک هزار و 950 هزار هکتار وسعت دارد که 46 درصد آن منابع طبیعی است و 33 درصد آن در حوزه زراعت ، 3.7 درصد در حوزه باغ ها و 13.1 درصد هم در بخش آیش است.
وی با بیان اینکه استان همدان از مهمترین قطب های بخش کشاورزی در کشور است افزود: 142 هزار بهره بردار در بخش کشاورزی در استان فعال است و 26 درصد اشتغال استان را بخش کشاورزی بر عهده دارد.
وی با اشاره به بزرگذاشت 14 مهر روز دامپزشک افزود: دامپزشکی در پیشگیری از شیوع بیماریهایی نظیر تب برفکی و آنفلوانزا با انسجام ورود کرده و همین موضوع موجب شد که استان همدان در شیوع این بیماری‌ها جزو استان‌های آخر کشور باشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان ادامه داد: دامپزشکی از نظر سلامت جامعه و موضوع مهم امنیت غذایی تعیین‌کننده است و در زمینه امنیت غذایی سه موضوع استطاعت افراد برای تهیه غذا، دسترسی و سلامت غذا حائز اهمیت است.
رضوانی جلال گفت: در حوزه دامپزشکی و تولید باید به موضوعات و مباحث مختلفی پرداخته شود و بهداشت به موضوع زیر ساختی بر می‌گردد و نیروی انسانی نیز بسیار مهم است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان افزود: استان همدان با 9 شهرستان و یک هزار و 41 روستا دارای 370 هزار راس گاو و گوساله اصیل و بومی، یک میلیون و 400 هزار راس گوسفند و 300 هزار راس بز و بزغاله و ظرفیتی بالا در تولید محصولات گوشتی و لبنی است.
وی افزود: 631 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت تولید هشت میلیون قطعه در هر دوره، 42 واحد مرغ تخم گذار با ظرفیت یک میلیون و 500 هزار قطعه و 19 واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت 500 هزار قطعه در استان همدان فعال است.
7523/2087
خبرنگار: مرضیه بختیاری** انتشار: زهرا پیرنیا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.