به گزارش ایرنا سعید کتابی روز دوشنبه در نشست هماهنگی ستاد اربعین حسینی در شهرستان ملایر با بیان اینکه تمامی تلاش ها و اقدامات مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان باید در راستای ارائه خدمات شایسته و مطلوب به زائران اربعین حسینی باشد اظهار کرد: همه دستگاه های اجرایی شهرستان برای بکارگیری تمامی امکانات و ظرفیت های موجود برای خدمت به زائران اربعین حسینی باید پای کار باشند.
وی با بیان اینکه سال گذشته موکب حضرت زهرا(س) در ملایر یکی از بهترین موکب های استان همدان بود افزود: امسال نیز یک موکب برای پذیرایی و ارائه خدمات به زائران اربعین در ملایر دایر می شود که نیاز است مردم به صورت خودجوش در خدمت به زائران حضور پیدا کنند.
کتابی خواستار مشارکت هیات های مذهبی، تشکل های مردمی و اقشار مختلف مردم در ارائه هرگونه خدمت به زائران در موکب ملایر شد و ادامه داد: اداره اوقاف و امور خیریه ملایر همانند سال گذشته حضور پررنگ و موثری در موکب ملایر داشته باشد.
وی بیان کرد: سال گذشته موکب پذیرایی از زائران اربعین حسینی در مسیر رفت مقابل بهشت هاجر و در مسیر برگشت در روستای داویجان برپا شد که امسال نیز برپایی موکب اربعین حسینی در این مکان ها پیش بینی شده است.
معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار ویژه ملایر افزود: سال گذشته در موکب پذیرایی از زائران اربعین حسینی در ملایر بیش از 60 هزار پرس غذای گرم و 80 هزار میان وعده بین زائران امام حسین(ع) توزیع شد و یک هزارو 500 زائر نیز اسکان داده شدند.
کتابی با اشاره به ارائه خدمات به زائران امام حسین(ع) در موکب ملایر، بر لزوم رفع نقاط ضعف و ورود جدی مسئولان کمیته های ستاد اربعین شهرستان تاکید کرد و گفت: امسال نیز هفت کمیته در راستای مدیریت و ساماندهی مطلوب پذیرایی از زائران اربعین حسینی در ملایر تشکیل شده است.
وی یادآور شد: کمیته مشارکت های مردمی، اسکان و تغذیه که نقش بسیار مهمی دارد مسئولیت آن بر عهده ستاد عتبات عالیات شهرستان است که همه باید برای افزایش کیفیت خدمات دهی و ارائه غذاهای با کیفیت به زائران تلاش کنیم.
کتابی با اشاره به اینکه امسال زائران اربعین حسینی از مرز خسروی تردد می کنند افزود: در این راستا امسال 28 موکب در سطح استان برپا می شود که 18 موکب تیپ یک و 10 موکب تیپ 2 است و هشت موکب هم در کشور عراق برپا خواهد شد.
وی همچنین اربعین را یکی از نمادهای شیعه در تاریخ اسلام دانست و گفت: اربعین روز پاسداشت نهضت عاشورای حسینی است و حرکتی که امام حسین(ع) در عاشورا آغاز کرد، در اربعین به ثمر نشست.
وی اظهار کرد: حرکتی هم که شیعیان و مسلمانان همزمان با اربعین حسینی در چند سال گذشته آغاز کرده اند، نشان دهنده تداوم نهضت عاشورا است.
کتابی ادامه داد: راهپیمایی اربعین حسینی نماد صلح و آزادگی است که باید با شناسایی نقاط ضعف، به یک حرکت ماندگار تبدیل شود، به گونه ای که هر سال شاهد حرکت خودجوش مردم در برپایی این آیین باشکوه هستیم.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ملایر نیز با اعلام آمادگی این نهاد در ارائه خدمات مطلوب به زائران اربعین حسینی گفت: سال گذشته 800 میلیون ریال برای برپایی موکب و پذیرایی از زائران امام حسین(ع) در این شهرستان هزینه شد.
حجت الاسلام ابوذر عباسی بیان کرد: امسال نیز با تمام توان پای کار هستیم تا در راستای نیت واقف به زائران اربعین حسینی خدمت کنیم.
شهرستان ملایر یکی از محورهای اصلی عبور زائران امام حسین(ع) در ایام اربعین حسینی است.
این شهرستان با دارا بودن جمعیتی بالغ بر 300 هزار نفر در 75 کیلومتری شهر همدان واقع شده است.
7528/2087
خبرنگار: معصومه موسوی**انتشار دهنده: زهرا پیرنیا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.