علی تعالی روز دوشنبه در کمیته برنامه ریزی همدان با بیان اینکه کل اعتبارات شهرستان همدان از محل های مختلف 630 میلیارد ریال است افزود: اعتبارات شهرستان همدان در سال جاری از محل استانی 200 میلیارد ریال، از محل نفت و گاز 60 میلیارد ریال و از محل توازن 370 میلیارد ریال است.
وی اضافه کرد: این میزان اعتبار برای اجرای 315 طرح بین دستگاه های اجرایی شهرستان همدان توزیع شده است و مسئولان باید نسبت به جذب آن اقدام کنند.
وی اضافه کرد: اعتبارات از محل نفت و گاز در این شهرستان در سال جاری نسبت به سال گذشته سه برابر شده است که قهاوند که منطقه محروم محسوب می شود می تواند از آن بهره مند شود.
فرماندار همدان با بیان اینکه مسئولان دستگاه های اجرایی اتمام طرح ها را در اولویت قرار دهند گفت: توجه به حوزه ورزش ، سلامت و مناطق محروم ضروری است.
وی با بیان اینکه بیش از 80 درصد اعتبارات در تهران متمرکز است از مسئولان دستگاه های اجرایی خواست برای جذب اعتبارات پیگیری لازم را داشته باشند.
کمیته برنامه ریزی شهرستان همدان با هدف توزیع اعتبارات بین دستگاه های اجرایی شهرستان تشکیل شد.
اعتبارات عمرانی شهرستان همدان در سال گذشته حدود 420 میلیارد ریال بود.
2087/6993
خبرنگار: زهرا پیرنیا** انتشاردهنده: اکبر بهاروند
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.