محمدناصر نیکبخت شامگاه یکشنبه در آیین گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن اظهار کرد: اجرای اقتصاد مقاومتی در برخی از شهرستانهای استان همدان به 170 نیز می رسد با این وجود تا نقطه مطلوب فاصله زیاد است.
وی افزود: دولت تصمیم دارد در ارتباط با اقتصاد مقاومتی به طور جهشی عمل کرده و به تولید و اشتغال توجه خاصی داشته باشد.
وی تاکید کرد: اجرای اقتصاد مقاومتی تنها وظیفه دولت نیست بلکه همه دستگاه ها باید با وفاق ، همدلی و با هم افزایی تلاش کرده و با کمک مجلس و قوه قضاییه مشکلات را از سر راه تولید بردارند.
استاندار همدان با بیان اینکه دولت و مجلس شورای اسلامی برای کاهش سود بانکی تدبیری بیاندیشند گفت: یکی از مولفه های دستیابی به رشد اقتصادی هشت درصدی همکاری بانک ها است.
نیکبخت اضافه کرد: باید در رابطه با سود سپرده گذاری و کارمزد تسهیلات بانکی دولت و مجلس کاری کنند تا فعال اقتصادی علاقه مند به سرمایه گذاری در بخش تولید شود.
وی با تاکید بر ضرورت حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی گفت: دولت از نظر قانونی اجازه و بودجه لازم برای سرمایه گذاری را ندارد بنابراین باید از توان بخش خصوصی استفاده کرد.
استاندار همدان بیان کرد: اگر تمامی وجوه صندوق توسعه ملی برای حمایت از بخش خصوصی پیش بینی شده نشان از اهمیت این حوزه در توسعه اقتصادی است.
نیکبخت افزود: اگر سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی و سرمایه گذاران داخلی و خارجی انجام نشود دستیابی به رشد هشت درصدی امری دشوار خواهد بود.
وی گفت: همکاری مطلوب با سرمایه گذار یکی از اهرم های اصلی جذب سرمایه گذار است که در این راستا نداشتن توقعات و مطالبات نابجا از سرمایه گذاران همدان موجب گرایش مجدد تجار ایرلندی و آلمانی برای سرمایه گذاری در این استان شد.
استاندار همدان اظهارکرد: هم اینک در کمتر از نیم روز در استان همدان جواز تاسیس برای متقاضی صادر می شود و مابقی استعلامها نیز توسط دستگاه ها انجام می شود.
نیکبخت تصریح کرد: در راستای حمایت از تولید از اداره کل مالیاتی درخواست شده که تعامل لازم را با واحدهایی که به تازگی به چرخه تولید بازگشته اند داشته باشند.
وی بیان کرد: سال گذشته پنج هزار و 170 میلیارد ریال برای استان همدان پیش بینی کرده بودند که با رازنی های صورت گرفته این مبلغ یک هزار میلیارد ریال کاهش یافت.
به گزارش ایرنا استاندار همدان افزود: 800 واحد تولیدی این استان به چرخه تولید بازگشته یا ظرفیت آنها به بالای 50 درصد رسیده است.
نیکبخت افزود: سه شنبه هفته جاری اولین گروه از زائران ثامن الحجج (ع) توسط قطار همدان به مشهد عزیمت می کنند که راه اندازی این خط ریلی می تواند در توسعه اقتصادی و افزایش صادرات تاثیر مثبت بگذارد.
وی یاداوری کرد: عملیات اجرایی این طرح ملی سال 83 با سفر پر خیر برکت رهبری انقلاب به همدان آغاز شد و در دولت نهم به علت تحریم از اولویت خارج شد.
استاندار همدان اضافه کرد: این طرح مجدد در دولت تدبیر به اولویت برگشت و با رفع تحریم ها و خرید ریل این خط ریلی به اتمام رسیده و با حضور رئیس جمهوری بهره برداری شد.
نیکبخت خاطرنشان کرد: 2 هزار میلیارد ریال در سفر هیات دولت به همدان برای تکمیل خط ریلی همدان - تهران اختصاص یافت و یک هزار میلیارد ریال دیگر در جریان اجرای طرح تخصیص یافت.
وی تصریح کرد: این طرح در دولت یازدهم نهایی شد ولی برخی از افراد ان را به نام خود مصادره می کنند.
7526/2087
خبرنگار: علیرضا جهانگیری**انتشاردهنده: زهرا پیرنیا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.