اسکندر صیدایی روز پنجشنبه در نشست اعضای شورای برنامه ریزی و توسعه استان همدان بیان کرد: این میزان اعتبار شامل یک هزار و 100 میلیارد ریال اعتبارات تملک سرمایه ای، 778 میلیارد ریال شاخص های توسعه ای، 660 میلیارد ریال از محل سه درصد درآمد نفت و گاز، 250 میلیارد ریال طرح های همسطح استانی، و 150 میلیارد ریال موضوع 27 صدم درآمد ماحصل از مالیات و ارزش افزوده است.
وی با ذکر اینکه بیشتر اعتبارات استان هزینه ای است بیان کرد: میزان اعتبارات این حوزه از 2 هزار میلیارد ریال در سال گذشته به 2 هزار و 295 میلیارد ریال در سالجاری رسیده است.
رییس برنامه و بودجه استان همدان اظهار کرد: اعتبارات هزینه ای دارای 2 زیر بخش حقوق و مزایای مستمر و سایر است که یک هزار و 362 میلیارد ریال برای حقوق و مزایایی کارکنان در سالجاری پیش بینی شده است.
صیدایی یادآوری کرد: سال گذشته یک هزار و 100 میلیارد ریال برای حقوق و مزایایی کارکنان پیش بینی شده بود که امسال این اعتبار 24 درصد رشد داشته است.
وی افزود: سیاست کشور افزایش نیافتن اعتبارات پیش بینی شده در حوزه سایر است با این وجود در همدان اعتبارات این حوزه امسال 2 درصد افزایش داشته است.
به گزارش ایرنا رییس سازمان مدیریت برنامه و بودجه استان همدان بیان کرد: اعتبارات هزینه ای استان همدان 2 هزار و 295 میلیارد ریال است.
صیدایی با تشریح اعتبارات حوزه اعتبارات تملیک اضافه کرد: از محل سه درصد درآمد حاصل از فروش نفت و گاز امسال 661 میلیارد ریال قانونگذار برای مناطق محروم این استان پیش بینی کرده است.
وی گفت: اعتبار مربوط به ارتقای شاخص های توسعه ای اقتصادی 778 میلیارد ریال است که بر اساس شاخص های توزیع منطبق با میانگین کشوری، ارزیابی می شود.
به گزارش ایرنا وی اظهار کرد: در سالجاری باید مجموع درآمد استان از محل مالیات و سایر درآمدها به 6 هزار و 20 میلیارد ریال برسد و این مبلغ به خزانه واریز شود.
رییس سازمان مدیریت برنامه و بودجه همدان افزود: در بحث توزیع اعتبارات هزینه ای 83 شاخص شامل حقوق و مزایا، ماموریت ها، امور رفاهی، هزینه وسایل نقلیه، هزینه فوت و غیره مبنا قرار گرفته است.
صیدایی بیان کرد: افق پیش روی منابع مالی کشور خوش بینانه و بسیار خوب است و با افزایش فروش منابع نفتی، وصول مالیات و دیگر منابع سال خوبی در پیش خواهیم داشت.
وی اضافه کرد: برای جذب بیشتر منابع ، عوامل این سازمان یار و همراه مدیران اجرایی هستند تا سهم بیشتری از حدود 83 درصدی اعتبارای که در اختیار وزارتخانه است را جذب کنیم.
رییس سازمان برنامه و بودجه استان همدان اظهار کرد: دغدغه پرداخت حقوق پرسنل را هر لحظه پیگیری کرده و از مدیران می خواهیم با اطمینان کار بخشی خود را ادامه دهند.
صیدایی یاداوری کرد: با پیگیری های صورت گرفته و دیدار با نوبخت و دیگر مدیران ملی و با توجه به اینکه بند 10 ماده 68 قانون بار مالی برای این استان داشت و پیش بینی نشده بود ، 200 میلیارد ریال برای پرداخت حقوق و سایر در روزهای پایانی سال گذشته به استان اختصاص یافت.
وی اضافه کرد: وصول مناسب مالیات در استان موجب شد مازاد بر درآمد بیش از 200 میلیارد ریال به همدان پرداخت شود.
وی گفت: برای نخستین بار قانونگذار از سال 95 منبع جدید درآمدی به نام اوراق خزانه اسلامی به منابع درآمدی کشور اضافه کرده است که باید با جدیت اوراقی که از این محل به استان اختصاص می یاید را جذب کرد.
رییس سازمان برنامه و بودجه استان همدان با تاکید بر اینکه طرح های نیمه تمام اقتصاد مقاومتی در اولویت قرار می گیرند اظهار کرد: اگر دستگاه ها در مدت زمان تعیین شده نسبت به تبادل موافقتنامه اقدامی نکنند خزانه استان نمی توان اعتباری به آن مجموعه پرداخت کند.
صیدایی اضافه کرد: تخصیص اعتبار استانی برای اجرای فعالیت ملی، بین المللی و برگزاری جشنواره ها ممنوع بوده چون تامین اعتبار این برنامه ها جزو وظایف سازمان ها و وزارتخانه ها است.
7526/6993
خبرنگار: علیرضا جهانگیری**انتشار: اکبر بهاروند
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.