به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، حاجی‌رضا تیموری در آیین جشن روز کار و کارگر و روز صنعت برق با بیان اینکه این نیروگاه ها با همت مسئولان و حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی به ویژه سرمایه گذاران اروپایی با مشارکت سرمایه‌گذاران ایرانی احداث می شود افزود: به ازای هر هفت مگاوات حدود هشت میلیون یورو سرمایه‌گذاری شده است.
تیموری با بیان اینکه در چند سال اخیر اقدامات خوبی در زمینه نیروگاه های مقیاس کوچک صورت گرفته است افزود: در سال 93 در بخش خزل یک نیروگاه مقیاس کوچک در مجموع به قدرت 6.4 مگاوات به بهره‌برداری رسید که از حرارت آن نیز در کارخانه کشت و صنعت خزل استفاده می‌شود.
وی اظهار کرد: در این روزهای بهاری دومین نیروگاه مقیاس کوچک به قدرت 4.2 مگاوات در شهرک صنعتی بهاران آماده بهره‌برداری است که با راه‌اندازی آن در مجموع 10.6 مگاوات نیروگاه مقیاس کوچک در استان احداث شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تصریح کرد: همچنین سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در چهار مکان دیگر به قدرت 17 مگاوات نیروگاه مقیاس کوچک را در حال احداث دارند.
تیموری خاطرنشان کرد: در راستای اجرای بیانات رهبر معظم انقلاب و ضرورت توسعه انرژی‌های نو زمانی که مشکل تحریم‌ها رفع شد با حضور سرمایه‌گذاران خارجی در کشور این امر رونق گرفت.
وی ادامه داد: در این راستا با ورود بخش خصوصی و سرمایه گذار ایرانی به ‌نام شرکت 'آفتاب ماد راه ابریشم' در دهه فجر سال گذشته 2 نیروگاه هفت مگاواتی در استان راه‌اندازی و همدان در احداث نیروگاه خورشیدی نمونه شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان بیان کرد: ایران سالانه به طور متوسط 2 هزار و 900 ساعت آفتاب دارد که می‌توان از این ظرفیت برای تولید انرژی خورشیدی استفاده کرد.
تیموری با اشاره به مزایای نیروگاه‌های خورشیدی افزود: برای تولید انرژی پاک خورشیدی از سوخت‌های فسیلی استفاده نمی‌شود لذا از انتشار گازهای گلخانه‌ای جلوگیری می‌شود، دوستدار محیط زیست است و محیط زیست را آلوده نمی‌کند و انرژی مداوم و پایداری تولید می‌شود.
وی تأکید کرد: پنل‌های خورشیدی نور خورشید را جذب می‌کنند و بدون نیاز به سوخت و نیاز به آب آن را به برق تبدیل می‌کنند.
*** نصب سه هزار و 900 کنتور هوشمند طرح فهام برای مشترکان دیماندی و چاه‌های کشاورزی
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان بیان کرد: نصب کنتورهای هوشمند برای مشترکان دیماندی و چاه‌های کشاورزی به صورت متمرکز توسط شرکت سانا انجام شد که پیمانکاران طرف قرارداد سانا به تعهدات خود عمل نکردند و تا پایان سال 95 از تعداد 12 هزار دستگاه کنتور فقط سه هزار و 900 دستگاه آن تحویل استان شد.
تیموری با بیان اینکه از این تعداد یک هزار و 140 دستگاه کنتور هوشمند طرح فهام برای چاه‌های کشاورزی نصب شده است گفت: با همکاری آب منطقه‌ای نیز 2 هزار و 453 دستگاه کنتور هوشمند دیگر نصب شده که در مجموع با نصب سه هزار و 593 دستگاه کنتور هوشمند بر روی چاه‌های کشاورزی کنترل مناسبی بر مصرف آب و برق چاه‌ها انجام می‌شود.
*** کاهش تلفات انرژی برق به 10.7 درصد رسید
وی با اشاره به کاهش تلفات برق عنوان کرد: تلفات انرژی نیز در چهار سال گذشته از 16.7 درصد به 10.7 درصد تا پایان سال 95 کاهش یافته است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان خاطرنشان کرد: تعویض 421 کیلومتر شبکه سیمی به کابل خودنگهدار، نصب 333 دستگاه ترانس کم ظرفیت و کم تلفات و نصب و تعویض 43 هزار کنتور دیجیتال برای مشترکان از دیگر اقدامات بوده است.
وی با اشاره به جمع آوری 6 هزار و 468 انشعاب غیر مجاز و دریافت 32 میلیارد ریال خسارت از استفاده کنندگان غیرمجاز گفت: از دیگر فعالیت‌ها می‌توان به کاهش زمان نصب کنتور مشترکان جدید، کاهش ضریب تکرار حادثه، احداث و توسعه و اصلاح و بهینه کردن شبکه های روستایی با جذب اعتبارات بند 'ه' بودجه سال 95 به میزان 65 میلیارد ریال اشاره کرد.
تیموری با بیان اینکه کسب رتبه دوم در گروه سوم پیک سایی از موفقیت‌های این شرکت است گفت: مدیریت مصرف و کاهش بار همواره مورد تاکید مسئولان وزارت نیرو و شرکت توانیر است.
وی از همه مشترکان که به دلیل همراهی و مصرف بهینه انرژی موجب شدند تا برق مشترکان با خاموشی مواجه نشود، تقدیر کرد.
وی با تاکید بر اینکه ظرفیت قدرت نیروگاهی کشور محدود است افزود: به گفته معاون وزیر نیرو در برق و انرژی در سه سال گذشته هفت هزار و 405 مگاوات به ظرفیت نیروگاه های کشور اضافه شده و تا پایان سال این میزان به 12 هزار مگاوات می‌رسد.
وی با بیان اینکه در تابستان امسال باید چهار هزار مگاوات مدیریت بار داشته باشیم اظهار کرد: تامین برق مورد نیاز مازاد بر مصرف تابستان95 به این میزان ممکن نیست و این امر با مشارکت و همراهی مردم در بهینه مصرف کردن و انجام اقدامات فنی توسط واحدهای تابعه تحقق می یابد.
وی در ادامه با اشاره به روز جهانی کار و کارگر از تلاش کارگران سخت‌کوش و تلاشگران صنعت برق تقدیر و تصریح کرد: نیروی انسانی، سرمایه بزرگ هر شرکت و ارگان و سازمانی به شمار می‌رود که با آن کارهای بزرگ انجام می‌شود و کارگران چرخه اقتصاد کشور را به حرکت درمی‌آورند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تصریح کرد: صنعت برق زیربنای هر حرکتی است که برای این امر باید نیروهای پرتلاشی همچون کارگران سخت کوش این شرکت حضور داشته باشند.
تیموری با بیان اینکه یک مدیر هم در کار مدیریتی خود کارگر است گفت: همه ما کارگر و خدمتگزار نظام و مردم هستیم تا همواره نظامی پیروز و مردمی رضایتمند داشته باشیم چراکه رضایتمندی مردم موجب عزت و سرافرازی کشور است.
وی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در زمینه توجه به مردم و نیروی انسانی در هر نهادی عنوان کرد: حضور مردم در صحنه پایه‌های نظام را قوی و امنیت جامعه را تامین می‌کند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان سال 'اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال' توسط رهبر معظم انقلاب اضافه کرد: نقش مهم کارگران زحمتکش و جهادگر بیش از پیش نمایان می‌شود چراکه کارگران در این زمینه نقش کلیدی دارند.
تیموری با بیان اینکه کارگران نقش اساسی در اقتصاد مقاومتی دارند گفت: امروز چرخ صنعت برق با همت والای شما بزرگواران به حرکت در می‌آید و زیربنای تمام صنایع می‌شود.
گفتنی است؛نیروگاه خورشیدی هفت مگاواتی خلیج فارس در زمینی به وسعت 10 هکتار در مجاورت بزرگراه همدان - ساوه و در مزارع احیایی وهمچنین نیروگاه هفت مگاواتی امیرکبیر در زمینی به مساحت 10 هکتار در نزدیکی پلیس راه همدان به طور همزمان سال گذشته توسط وزیر نیرو افتتاح شد.
2087/1181
تنظیم کننده : زهرا پیرنیا** انتشاردهنده: الهام تدین
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.