محمودرضا عراقی عصر چهارشنبه در آیین گردهمایی و تجلیل از دست اندرکاران و تلاش گران ارتقای ایمنی راه ها در سفرجاده ای افزود: 120 کیلومتر از ریل گذاری راه آهن تهران - همدان در این استان و 20 کیلومتر در استان مرکزی انجام شده است.
وی با بیان اینکه 10 هزار میلیارد ریال برای طرح راه آهن همدان هزینه شده است خاطرنشان کرد: در آینده ای نزدیک جشن بزرگ رسیدن ریل به شهر همدان برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه برنامه های اثرگذار دولت تدبیر و امید برای افزایش ایمنی راه ها در جریان است و همچنان ادامه دارد گفت: جریمه های حاصل از رعایت نکردن قوانین و مقررات توسط رانندگان صرف اصلاح نقاط حادثه خیز و ایمنی جاده ای می شود.
وی ادامه داد: دولت یازدهم برنامه ریزی و اقدامات مدونی برای ایمنی جاده ای و آرامش رانندگان انجام داده است و با توجه به رهنمودهای رهبری و در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی از تمامی ظرفیت های کشور بهره خواهد برد.
عراقی با اشاره به افزایش خودرو در سطح جاده های استان در دولت تدبیر و امید خاطرنشان کرد: افزایش سه و نیم برابری خودرو و 2 برابری موتورسیکلت در سطح جاده های استان نشان از بهبود وضعیت اقتصادی مردم در دولت یازدهم است.
وی ادامه داد: تاکنون در دولت تدبیر و امید عوام فریبی وجود نداشته است و مسئولان به تمام وعده های خود عمل کرده اند چراکه دولت یازدهم نقد سازنده را پذیرا است و تخریب را نمی پذیرید و قهرمانانه به کار خود ادامه خواهد داد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان نیز گفت: بزرگراه های استان فاقد حفاظ میانی هستند و برای ایجاد حفاظ میانی و کناری بزرگراه ها 450 میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.
محمد رودباری بیان کرد: در سال گذشته 55 دوربین ثبت سرعت در محورهای استان فعال شد و همچنین 12 دوربین لیزردار بر روی دکل ها در سطح جاده های استان نصب و تا قبل از شروع سفرهای تابستانی فعال خواهد شد.
وی اضافه کرد: 66 دستگاه تردد شمار در سطح جاده های استان وجود دارد و این دستگاه ها به انجام ثبت سرعت، سبقت و فاصله طولی غیر مجاز می پردازند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 20 مجتمع خدماتی رفاهی در محورهای استان فعال هستند افزود: هدف از ایجاد مجتمع های بین راهی جلوگیری از پراکندگی واحدهای خدماتی در طول جاده ها و تمرکز آنها در یک مکان، دسترسی سریع رانندگان و مسافران به خدمات مورد نیاز، کاهش میزان تصادفات جاده ای و افزایش ضریب ایمنی جاده ها است.
وی ادامه داد: در طرح ایمنی سازی مدارس حاشیه شهر، 400 مدرسه با 5 هزار دانش آموز از آموزش های لازم در جهت پیشگیری از تصادفات جاده ای بهره مند شدند.
وی با بیان اینکه بسیاری از تصادفات ناشی از نقص خودروها است گفت: رانندگان خودروهای سنگین باید با مراجعه به مراکز معاینه فنی از صحت خودروی خود مطلع شوند و در غیر اینصورت کارت هوشمند آنان لغو خواهد شد.
طول ریل گذاری راه آهن 267 کیلومتر است که دارای 12 ایستگاه از جمله چهار ایستگاه بزرگ ساوه، نوبران، فامنین و ایستگاه باری همدان است.
ریل گذاری تا نزدیک شهر همدان انجام شده و در حدود چهار ماه پیش با توجه به تامین اعتبار 74 کیلومتر ریل گذاری انجام شد به طوریکه رکورد یک هزارو 664 متر با 23 واگن در روز ثبت شده است.
مجمع عمومی سازمان ملل متحد طی سال های 2011 تا 2020 را دهه کنش و اقدام برای ارتقای ایمنی جاده ای با هدف تثبیت و سپس کاهش تلفات جاده ای اعلام کرده است و همچنین شورای فرهنگ عمومی 7 اردیبهشت ماه را به عنوان روز ایمنی حمل و نقل در تقویم سالانه ثبت کرده است.
استان همدان حدود پنج هزار انواع راه دارد.
7523/2087خبرنگار : مرضیه بختیاری ** انتشاردهنده: زهرا پیرنیا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.