به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، علی مالمیر ظهر امروز در کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تویسرکان اظهار داشت: شهرستان تویسرکان از بیش از هفت هزار و 747 کارگاه تولید مبل و منبت و بیش از هشت هزار شاغل در این بخش برخوردار است.
وی بیان کرد: تویسرکان به همراه شهرستان ملایر به عنوان قطبهای تولید مبل و منبت استان همدان برای ثبت به عنوان شهر ملی مبل و منبت به سازمان میراث فرهنگی کشور معرفی شده اند اما هنوز هیچ کدام از این دو شهرستان به صورت قطعی این عنوان را دریافت نکردهاند.
مالمیر با اشاره به اینکه هیئت داوران سازمان میراث فرهنگی بر اساس شاخصه های کارشناسانه و تخصصی مانند قدمت صنعت مبل و منبت در منطقه مورد نظر، میزان کارگاهها و افراد شاغل در این بخش، میزان فروشگاه ها و نمایشگاه ها و نوع تولید، شهر ملی مبل و منبت را مشخص می کنند تصریح کرد: شهرستان تویسرکان علاوه بر صنعت مبل و منبت از جاذبه های متنوع گردشگری، طبیعی، اقلیمی و شاید قدیمی ترین و سالمترین بناهای تاریخی استان همدان نیز برخوردار است.
وی به انقلاب هتلسازی در دولت تدبیر و امید اشاره کرد و افزود: در طول مدیریت دولت یازدهم به اندازه تمامی سالهای قبل، برای ساخت و راهاندازی هتل در کشور اقدام شده و در حال حاضر 10 هتل در استان همدان در دست ساخت است.
مالمیر تاکید کرد: با ساخت این 10 هتل تعداد تخت های هتلی استان همدان از تعداد یک هزار و 260 تخت به میزان دو و نیم برابر افزایش مییابد.
مالمیر از اختصاص شش میلیارد ریال تسهیلات به هتل فاران و شش میلیارد ریال تسهیلات به مجموعه گردشگری و تفریحی گوشه پیل پس از کارشناسی بانک سپه ظرف مدت 14 روز آینده خبر داد و افزود: شهرستان تویسرکان باید از ظرفیت افزایش میزان مکان های اقامتی در استان همدان بهره وری حداکثری ایجاد کند.
فرماندار تویسرکان امروز به همراه مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان و مدیر کل امور اقتصادی استانداری همدان از هتل فاران و مجموعه گردشگری و تفریحی گوشه پیل تویسرکان دیدن کردند.
انتهای پیام/