حسین محمدی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: طبق قانون هر سال زمان کوچ عشایر 15 اردیبهشت ماه است اما امسال عشایر زمان کوچ عشایر 10 روز زودتر از زمان موعد انجام میشود.
وی در رابطه با تعداد خانوار عشایر استان همدان، بیان کرد: امسال 2 هزارو 500 خانوار عشایر با 470 هزار راس دام در استان همدان مستقر میشوند.
محمدی با بیان اینکه شرایط برای ورود عشایر از اواسط اردیبهشتماه مهیا است، عنوان کرد: عشایری که وارد استان همدان میشوند در 72 سامانه در شهرستانهای همدان، نهاوند، تویسرکان، بهار، اسدآباد و ملایر مستقر میشوند.
رئیس امور عشایر استان همدان در رابطه با آبرسانی به عشایر، بیان کرد: در مناطق قشلاقی آبرسانی تا 20 اسفند ماه به صورت سیار فعال است.
وی با اشاره به مناطق و راههای ورودی عشایر به استان همدان، بیان کرد: عشایر از مسیرهای غرب و جنوب وارد استان همدان میشوند و عشایری که در استان همدان مستقر میشوند از استانهای ایلام، کرمانشاه، خوزستان و لرستان هستند.
رئیس امور عشایر استان همدان با بیان اینکه عشایر همدان را چهار ایل تشکیل میدهند، اظهار داشت: ایلهای ترک، ترکاشوند، جمور و حسوند ایلهای عشایر استان همدان هستند.
محمدی در رابطه با خدماتی که به عشایر استان در صورت تامین اعتبار ارائه میشود، تصریح کرد:خدمات آبرسانی، ترمیم و نگهداری راههای عشایر، ترمیم و نگهداری چشمهها و زیرسازی چادرهای عشایر از جمله خدماتی است که به عشایر مستقر در استان همدان ارائه میشود.
انتهای پیام/