به گزارش ایرنا مرتضی شریفی عصر یکشنبه در ستاد بحران و حوادث نهاوند افزود: نخستین طرح احداث شبکه فاضلاب شهری نهاوند در سال 1371 آغاز شد و پیش‌بینی خاتمه این طرح سال 1392 بوده که به دلیل اختصاص نیافتن کامل اعتبارات این طرح در موعد مقرر به بهره‌برداری نرسید.
وی اضافه کرد: طبق نخستین موافقت‌نامه برای اجرای این طرح 202 میلیارد و 410 میلیون ریال اعتبار پیش‌بینی شد که کل اعتبارات تخصیص ‌یافته به این طرح تاکنون 132 میلیارد و 490 میلیون ریال است.
وی عنوان کرد: از تعداد 77 هزار و 440 نفر جمعیت شهر نهاوند 25 هزار و 900 نفر زیرپوشش شبکه فاضلاب شهری قرار گرفته‌اند و تعداد انشعابات شبکه فاضلاب شهری تاکنون 7 هزار و 629 فقره انشعاب است.
رئیس اداره آب و فاضلاب نهاوند اظهار کرد: اعتبار مصوب این طرح در سال 94 در بخش طرح‌های عمرانی 23 میلیارد و 200 میلیون ریال است و 35 میلیارد ریال از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری به این طرح تعلق گرفت که در مجموع از 58 میلیارد و 200 میلیون ریال ، 11 میلیارد و 600 میلیون ریال تخصیص پیدا کرد.
شریفی افزود: از آغاز شروع این طرح تاکنون 50 درصد اعتبار تخصیص پیدا کرده است و برآورد اعتبار مورد نیاز برای اتمام این طرح در صورت ثابت بودن قیمت‌ها 196 میلیارد و 600 میلیون ریال است.
وی ادامه گفت: بعضی از نقاط شهر نهاوند مانند پای قلعه، گلشن، شیخ‌منصور و قسمتی از شهرک امام حسن(ع) برای یک هزار مشترک شبکه فاضلاب شهری ایجاد شده است ولی مردم متقاضی نصب انشعابات فاضلاب نیستند و استقبال مردمی کم است.
شریفی علت عدم استقبال مردم را قدیمی بودن ساختمانهای این مناطق عنوان کرد و گفت: ساکنان این مناطق برای نصب انشعابات فاضلاب باید از شهرداری مجوز حفاری بگیرند که به خاطر اینکه ساختمان آنها قدیمی است و پروانه ساخت ندارند با مشکل مواجه شده‌اند ضمن اینکه برخی از مشترکان نیز به دلیل قرار گرفتن در شرایط فیزیکی نامناسب نتوانسته اند به شبکه متصل شوند.
وی با بیان اینکه امسال هشت کیلومتر شبکه فاضلاب در نهاوند احداث می شود و برای احداث چهار کیلومتر شبکه فاضلاب قرارداد منعقد شده است گفت: از فروردین‌ماه سال 96 عملیات اجرای این قرارداد آغاز می‌شود و در حال حاضر نیز احداث یک هزار و 200 متر شبکه فاضلاب بیمارستان 174 تختخوابی نهاوند را در دست اجرا است که تاکنون 800 متر آن انجام شده است.
وی با اشاره به طرح تصفیه ‌خانه فاضلاب شهر نهاوند افزود: ظرفیت این طرح 14 هزار و 500 متر مکعب در شبانه روز است و در حال حاضر پیشرفت فیزیکی فاز نخست این طرح 92 درصد است.
شریفی عنوان کرد: اجرای مرحله نخست طرح تصفیه‌ خانه فاضلاب شهر نهاوند از سال 1390 شروع شده است و جمعیت زیر پوشش این فاز 76 هزار و 383 نفر است که در صورتی که جمعیت شهر نهاوند را به این شبکه وصل کنیم جوابگوی نیازها خواهد بود.
معاون فرماندار نهاوند نیز گفت: با روند کنونی تکمیل طرح شبکه فاضلاب شهری زمان بر خواهد بود و لذا پیگیریهای لازم برای اختصاص اعتبارات ملی باید توسط مسئولان مربوطه انجام شود.
رضا سلامتی بر استفاده مردم از انشعاب شبکه ایجاد شده تاکید کرد و گفت: با توجه به اینکه تاکنون در بخشهایی از شهر نهاوند با اعتبارات زیادی شبکه فاضلاب راه اندازی شده اما حدود یک هزار خانوار هنوز انشعاب خود را وصل نکرده اند لذا انتظار این است که مردم از این طرح استقبال کنند.
شهرستان نهاوند با دارا بودن جمعیتی بالغ بر 190 هزار نفر در 105 کیلومتری جنوب استان همدان واقع شده است.
2087/7525 خبرنگار: وحید سیفی** انتشاردهنده: زهرا پیرنیا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.