حجت الاسلام رضوی شامگاه پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: همچنین در بعدازظهر روز شهادت آن حضرت از ساعت چهار تا 6 بعدازظهر، آئین عزاداری ویژه بانوان در 10 بقعه متبرکه و شاخص استان برگزار شد.
وی با اشاره به برگزاری ویژه ‌برنامه 'حرم تا حرم' در شام غریبان حضرت زهرا (س) اظهار کرد: این برنامه چندین سال است که با استقبال خوب مردم به ویژه بانوان در شام غریبان آن حضرت برگزار می‌شود و در این برنامه دسته های عزاداران پس از اقامه نماز مغرب و عشا، مسافت میان آستان مقدس امامزاده عبدالله(ع) تا آستان امامزاده حسین(ع) شهر همدان را می پیمایند.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان همدان بیان کرد: امسال در آئین 'حرم تا حرم' نماز جماعت در آستان امامزاده عبدالله(ع) با حضور جمعیت انبوه خواهران و براداران عزادار اقامه شد و بعد از نماز و قرائت قرآن و زیارت حضرت زهرا(س) و سخنرانی مذهبی، عزاداران از خیابان باباطاهر مسیر آستان امامزاده عبدالله(ع) تا آستان مقدس شاهزاده حسین(ع) را طی و در طول مسیر برای شهادت بانوی دو عالم عزاداری کردند.
حجت الاسلام رضوی هدف از برگزاری این برنامه ها را گسترش فرهنگ اهل بیت(ع) و معرفی سیره آن بزرگواران عنوان کرد و گفت: تبیین شخصیت ممتاز حضرت زهرا (س) باید از تمام ابعاد آن مد نظر باشد.
حضرت فاطمه(س) در سال پنجم پس از بعثت و در روز 20 جمادی الثانی در مکه و در خانه حضرت محمد(ص) پیامبر اسلام و حضرت خدیجه(س) به دنیا آمد.
نام مبارک آن حضرت، فاطمه است و از برای ایشان القاب و صفات متعددی همچون زهرا، صدیقه، طاهره، مبارکه، بتول، راضیه و مرضیه نیز ذکر شده است. ام الحسین، ام الحسن، ام الائمه و ام ابیها از جمله کنیه های این بانوی مطهر اسلام است.
سراسر زندگانی صدیقه طاهره(س)، مملو از مکارم اخلاق و رفتارهای نمونه و انسانی است، ایشان با امام علی(ع) پیشوای اول شیعیان ازدواج کرد و در تمام برهه های حساس زندگی در کنار امام اول شیعیان بود و از او حمایت می کرد، ایشان در همسرداری و مهر مادری الگوی جهانیان است.
در دامن پاک فاطمه زهرا(س)، 2 امام بزرگوار و شخصیت ممتاز عالم بشری، حضرت امام حسن(ع) مظهر حلم و وقار و حضرت امام حسین(ع) سرور شهیدان تربیت یافتند و سلسله امامت و ولایت را استمرار بخشیدند و نیز زینب کبری(س) حماسه ساز روز عاشورا که پیام حسینی و حماسه عاشورا را در جهان اعلام کرد.
سرانجام حضرت فاطمه(س) بر اثر شدت ضربات و لطماتی که به او بر اثر هجوم به خانه اش و وقایع پس از آن وارد گشته بود، بیمار گشت و در بستر بیماری افتاد.
در ایام بیماری، حضرت فاطمه(س) روزی امام علی (ع) را فراخواند و آن حضرت را وصی خویش قرار داد و به آن حضرت وصیت نمود که پس از وفاتش، فاطمه را شبانه غسل دهد و شبانه کفن نماید و شبانه دفن کند و احدی از کسانی که در حق او ستم روا داشته اند، در مراسم تدفین و نماز خواندن بر جنازه او حاضر نباشند.
حضرت فاطمه زهرا(س) در حالی که از عمر مبارکش 18 سال بیشتر نمی گذشت، بر اثر حوادث ناشی از هجوم به خانه ایشان، به روایتی در 13 جمادی الاول سال 11 هجری قمری و بنابر روایتی دیگر در سوم جمادی الثانی سال 11 هجری قمری به شهادت رسید.
1181/ 6993
خبرنگار:الهام تدین** انتشار: اکبر بهاروند
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.