به گزارش خبرنگار مهر، علی سنجربیگی ظهر پنج شنبه در مصاحبه مطبوعاتی با خبرنگاران با تسلیت ایام شهادت امیرالمومنین (ع) و گرامیداشت روز جهانی صلیب سرخ عنوان کرد: جمعیت هلال احمر یک سازمان عام المنفعه و امدادی است و برای بالا بردن آمادگی استان در قبال حوادث و بلایا تلاش می‌کند.

وی با بیان اینکه پیشگیری، آمادگی، مقابله و بازسازی چرخه کار در این مجموعه است، گفت: آمادگی مهمترین فاکتور در این مجموعه به شمار می‌رود.

سرپرست جمعیت هلال احمر استان همدان با بیان اینکه حادثه خبر نمی‌کند و باید همواره آماده بود به همزمانی آغاز هفته هلال احمر با زلزله بامداد تهران اشاره کرد و گفت: اگر سیستم و مجموعه آماده نباشد در حوادث طبیعی تلفات افزایش می‌یابد.

سنجربیگی آموزش همگانی را یک اصل برشمرد و با بیان اینکه در این راستا آموزش مردم و تربیت کادر تخصصی مدنظر است، گفت: جمعیت هلال احمر رویکرد خود امدادی را دنبال می‌کند به طوری که مردم خود یک امدادگر باشند.

وی با بیان اینکه مردم باید اصول ایمنی را بدانند تا شعار هر خانواده یک امدادگر محقق شود، گفت: به عنوان مثال در زمان وقوع زلزله در روستایی دور افتاده اگر افراد ساکن در روستا به امداد رسانی‌های اولیه آگاه باشند در کاهش تلفات انسانی موفق تر ظاهر می‌شویم.

سرپرست جمعیت هلال احمر استان همدان با بیان اینکه تمرین‌های امدادی نیز مهم است و برای آنکه زود وارد صحنه مقابله و مدیریت شویم باید آمادگی وجود داشته باشد، گفت: به همین علت همواره تمرین‌های امدادی انجام و تجهیزات به‌روز می‌شود تا آمادگی لازم وجود داشته باشد.

سنجربیگی با بیان اینکه برای تقویت حوزه جوانان و داوطلبان برنامه‌ریزی شده و افزایش نیروهای داوطلب را مد نظر قرار داریم، گفت: نیروهای این مجموعه در سه سطح، جوانان، امدادگران و داوطلبان تقسیم بندی می‌شوند.

وی با بیان اینکه در ایام شیوع کرونا داوطلبان جمعیت هلال احمر برای مقابله با ویروس نقش جدی داشتند و عملیات تب سنتی در ورودی‌های استان همدان با استفاده از نیروهای داوطلب هلال احمر انجام می‌شد به وضعیت پایگاه جامع پشتیبانی هلال احمر اشاره کرد و با بیان اینکه همدان یک موقعیت ویژه در کشور دارد و فاصله کمتر از سه ساعتی آن با ۹ مرکز استان یکی از این امتیازات است، گفت: کمتر استانی در کشور ۳ زیرساخت لوجستیکی را همزمان دارد اما همدان از اتوبان، فرودگاه و ریل بهره‌مند است.

سرپرست جمعیت هلال احمر استان همدان اضافه کرد: از نظر پدافند غیرعامل نیز همدان در منطقه‌ای قرار گرفته که امنیت لازم را دارد.

وی از پیشنهاد ایجاد پایگاه امدادی در سه‌راهی ساوه سخن گفت و با بیان اینکه این نقطه کشور را تا حد زیادی پوشش می‌دهد، افزود: امکانات هوایی همدان دو برابر استان‌های دیگر است و در زمان وقوع حوادث می‌توان مدیریت بهتری داشت.

سنجربیگی با بیان اینکه در مسیر آورزمان احداث پایگاه جاده‌ای مد نظر قرار گرفته و مجوزهای لازم دریافت شده است، گفت: در حال حاضر مدارک لازم برای برگزاری مناقصه جمع‌آوری شده و پایگاه صورت موقت مستقر است.

سرپرست جمعیت هلال احمر استان همدان با بیان اینکه در ایام شیوع کرونا ۴۳۳ هزار نفر در ورودی‌های استان همدان تب سنجی شدند که ۳۸۰ نفر علامت داشتند و کمتر از ۱۰۰ نفر به درمانگاه‌ها اعزام شدند، گفت: در این ایام یک هزار و ۹۵۵ نفر روز امدادگر در صحنه بود.

وی همچنین به موضوع انبارداری اشاره کرد و با بیان اینکه انبارداری رویکردی شبکه ای و آنلاین دارد و طرح سیستم جامع نرم افزاری در مرکز مستقر است، گفت: بعد از زلزله کرمانشاه و سیل گلستان و لرستان در سال گذشته برخی از انبارهای هلال احمر خالی شده بود که برای تأمین نیاز آنها برنامه‌ریزی شد و در حال حاضر و ضعیت انبارها مناسب است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1430463
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.