محسن جانجان روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: نهاوند دارای سه منطقه گردشگری بام نهاوند، سراب گیان و سراب فارسبان است که هرکدام از این مناطق دارای پتانسیل فراوان در جذب گردشگر و رونق این صنعت در شهرستان نهاوند است.
وی با بیان اینکه از مزیت های این کار آسان سازی در جذب سرمایه گذار در شهرستان و سرعت بخشیدن در روند اداری کار است خاطرنشان کرد: نهاوند با داشتن ۲۶۴ دهنه سراب، چشمه و رشته قنات به شهر سرابها معروف بوده و جایگاه نخست را در استان همدان دارا است.
مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نهاوند افزود: یکی از گامهای مهم و اساسی برای رسیدن به توسعه پایدار در گردشگری، شناخت زیرساخت های مربوط به این حوزه است که توجه و شناخت کافی به این زیرساخت ها برنامه ریزی برای توسعه گردشگری را آسان می کند.
جانجان خاطرنشان کرد: شهرستان نهاوند با توجه به جاذبه های گردشگری خیلی خوبی که دارد از ظرفیت ویژه ای برای توسعه گردشگری به خصوص گردشگری فرهنگی و طبیعت گردی برخوردار است؛ اما در زمینه زیرساخت های لازم برای رونق آن، ضعیف و نیازمند سرمایه گذاری است.
جانجان به زیر ساخت های لازم برای توسعه گردشگری اشاره کرد و افزود: برای رونق گردشگری وجود جاذبه های مختلف طبیعی و تاریخی شرط لازم است، اما کافی نیست و نیاز به زیر ساخت هایی از جمله خدمات گردشگری، حمل و نقل، رقابت پذیری کالاها و وجود جاذبه های انسان ساخت دارد که این زیر ساخت ها در نهاوند ضعیف و نیارمند تقویت است.
وی با اشاره به جاذبه های گردشگری نهاوند ادامه داد: این شهرستان در زمینه جاذبه های گردشگری به ویژه گردشگری طبیعی از موقعیت ممتازی در سطح استان برخوردار است و این ظرفیت را دارد که در صورت سرمایه گذاری کلان به قطب گردشگری استان تبدیل شود.
وی افزود: وجود سراب های دلنشین، طبیعت زیبا، هوای مطبوع، اماکن تاریخی، موزه تاریخی و فرهنگی و قرار گرفتن در سر راه مرکز به غرب کشور از ظرفیت هایی هستند که می تواند گردشگر را به منطقه جذب کند.
سراب گاماسیاب، سراب نیلوفر، سراب گیان، سراب فارسبان، سراب باروداب و سراب ملوسان با حیات وحش منحصر به فردش معروف ترین سراب های نهاوند هستند که هر کدام می تواند نمادی زیبا برای معرفی غنای طبیعت نهاوند وجایگاهی برای جذب گردشگر باشد.