ابراهیم جلیلی روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: تعیین محدوده مناطق گردشگری این شهرستان، جذب سرمایه‌گذار را آسان و روند اجرایی اقدامات اجرایی را سرعت می‌بخشد.

وی تاکید کرد: هر کدام از مناطق نمونه گردشگری ملایر دارای ظرفیت‌های ویژه گردشگری هستند که تمامی دستگاه‌های اجرایی مرتبط باید در آماده‌سازی زیرساخت‌ها به میراث فرهنگی کمک کنند.

رییس اداره میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر ادامه داد: در این راستا با توجه به اهمیت توسعه گردشگری در استان، معاون سرمایه‌گذاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی همدان، کارشناسان حوزه سرمایه‌گذاری، اداره منابع طبیعی، محیط‌زیست، فرمانداری، شهرداری‌های ملایر و سامن و مشاور به‌منظور تعیین حریم املاک قابل‌واگذاری به سرمایه‌گذار از مناطق نمونه گردشگری این شهر بازدید و اقدامات لازم انجام شد.

جلیلی افزود: ملایر با دارا بودن ۲ آیتم جمعیتی و محور گردشگری در استان و همچنین ۲ برند جهانی انگور و مبلمان منبت، ظرفیت‌های ویژه‌ای در حوزه گردشگری دارد که با تعیین محدوده این مناطق نمونه گردشگری، به جد دنبال جذب سرمایه‌گذار هستیم.

وی با اشاره به شناسایی مناطق نمونه گردشگری توسط کارشناسان و انجام کارهای امکان‌سنجی تاکید کرد: در این زمینه دولت باید تاسیسات گردشگری و زیرساخت‌های لازم را در این مناطق مهیا کند تا بتوان به سرمایه‌گذار بخش خصوصی واگذار کرد.

رییس اداره میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر با بیان اینکه از سال‌ها پیش این مناطق نمونه گردشگری امکان‌سنجی و مصوبه هیات وزیران را اخذ کرده است گفت: بدون شک با تعیین محدوده این مناطق برای واگذاری به سرمایه‌گذار، اختلاف دستگاه‌های اجرایی با میراث فرهنکی از بین می‌رود.

جلیلی با اشاره به موقعیت ویژه گردشگری منطقه لشگردر بیان کرد: اداره حفاظت محیط زیست ملایر محدوده تفرج‌گاهی منطقه حفاظت شده لشگردَر را مشخص و معرفی کرده است.

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاران می‌توانند بدون هیچگونه معارضی در این مناطق سرمایه‌گذاری کنند افزود: سد کلان نیز یکی از مناطق ویژه گردشگری ملایر است که محدوده آن مشخص و قابلیت واگذاری دارد.

رییس اداره میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر اظهار داشت: در این رابطه یک طرح گردشگری برای منطقه سد کلان تعیین و ۱۹ هکتار شناسایی شد که ۱۵ هکتار از این میزان به سرمایه‌گذار طرح واگذار شده است.

جلیلی با اشاره به تشکیل کمپ در مناطق گردشگری نوشیجان و مصلی سامن گفت: محدوده تالاب آق‌گل هنوز تعیین محدوده نشده و در صدد انجام آن هستیم.

وی منطقه حفاظت شده لشگردر و سد کلان را دارای موقعیت خوبی برای سرمایه‌گذاری دانست و ادامه داد: مجموعه تفریحی بام ملایر نیز ظرفیت خوبی برای گردشگری است که یک پردیس گردشگری برای این منطقه توسط مشاور میراث فرهنگی مشخص شد.

جلیلی یادآور شد: طبق تاکید فرماندار ویژه ملایر، گردشگری یکی از اولویت‌های مهم این شهرستان است که باید ملایر از معبر گردشگری به مقصد گردشگری تبدیل شود.

شهرستان ملایر دارای پنج منطقه نمونه گردشگری سد کلان، لشگردر، ارگ باستانی نوشیجان، تالاب آق‌گل و مصلی سامن است. 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.