علیمردان طالبی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: با توجه به ماهیت مخاطرات آب و هوایی در فروردین امسال انتظار می رفت بخش کشاورزی، شریان های حیاتی آب و فاضلاب شهری و روستایی، شرکت توزیع نیروی برق و شهرداری خسارت بیشتری ببینند.

وی اظهار داشت: البته طبق گزارش به دست آمده از مسوولان شهرستان ملایر ، بارندگی فروردین ماه خسارت هایی هم به ارگ باستانی نوشیجان وارد کرده اما تاکنون میزان خسارت مشخص نشده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان بیان کرد: مجموع خسارت های وارد شده به بخش آب و فاضلاب شهری و روستایی این استان سه میلیارد و هفت میلیون تومان بوده است. 

طالبی افزود: بر اثر سیلاب و آبگرفتگی ۶ دهم کیلومتر از خطوط آب و فاضلاب در شهرستان همدان آسیب دید که میزان خسارت ۵۹۲ میلیون تومان برآورد شده است.

وی اضافه کرد: همچنین پنج حلقه چاه در ملایر به میزان ۹۰ میلیون تومان، سیستم تاسیسات برقی آب و فاضلاب کبودراهنگ به میزان ۶۰۰ میلیون تومان و تجهیزاتی همچون لجن کش، دستگاه پمپاژ تصفیه خانه، پنج حلقه چاه یک استخر و ۲ سد ذخیره آب در شهرستان بهار به میزان یک میلیارد و ۳۲۵ میلیون ریال خسارت دیدند.

 مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان اظهار داشت: در شهرستان فامنین نیز راه دسترسی به تاسیسات آب و فاضلاب روستاها به همراه بخشی از خطوط انتقال آب در مجموع به میزان ۴۰۰ میلیون تومان آسیب دید.

طالبی ادامه داد: بارش باران، آبگرفتگی، تگرک و سیلاب در مجموع ۲۳۲ میلیارد و ۵۲۶ میلیون تومان به بخش کشاورزی شامل محصولات باغی و زارعی و دیگر بخش های این حوزه خسارت وارد کرد.

وی افزود: به محصولات موجود در ۲۶ هزار و ۵۶۸ هکتار از اراضی زارعی و  هشت هزار و ۷۵۵ هکتار باغ ها خسارت وارد شده است همچنین ۲۳ محل نگهداری دام و چهار رشته قنات آسیب دیده و ۶۲ راس دام سبک و سنگین تلف شدند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.