به گزارش خبرنگار مهر، حمید بادامی نجات بعدازظهر یکشنبه در صحن شورای شهر همدان ضمن قدردانی از کادر درمانی و دست‌اندرکاران حوزه پیشگیری از شیوع ویروس کرونا از جمله مجموعه مدیریت استان و شهرداری، گفت: اقدامات مسئولان استان به‌ویژه استاندار و سایر مسئولان از جمله اعضای شورای شهر و مجموعه شهرداری همدان که در راستای رفع دغدغه‌های مردم مبنی بر حفظ سلامت آنان پای کار هستند؛ قابل قدردانی است.

حمید بادامی‌نجات حرکت به سمت هوشمندسازی شهر را حائز اهمیت دانست و افزود: بهره‌گیری از تکنولوژی روز در این برهه‌های حساس فرصت محسوب می‌شود و بسیار اثربخش است.

وی ایجاد شهر هوشمند را از زیرساخت‌های لازم برای صدور حساب شهروندی برشمرد و یادآور شد: در صورتی که مدیریت شهری این موضوع را جدی گرفته و زیرساخت‌های آن را را فراهم کند، می‌توانیم بنای خوبی را برای آیندگان به یادگار بگذاریم.

نایب رئیس شورای شهر همدان در این زمینه اظهار کرد: یکی از دلایل تأکید شورا بر ایجاد حساب واحد شهروندی این بود که امکان تجمیع کارت‌های شهری را ایجاد کنیم همانگونه که دیگر شهرها در این زمینه اقدام کرده‌اند.

بادامی نجات ادامه داد: بر این اساس شهرداری باید هرچه سریع‌تر نسبت به ایجاد حساب شهروندی اقدام کند تا تمام مبالغ در یک حساب به نام یک شخص متمرکز شود و نگران از دست رفتن پول مردم نباشیم.

زنگ خطر و آژیر قرمز برای اقتصاد آسیب‌پذیر و شکننده در پساکرونا

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای شهر همدان نیز گفت: با توجه به شرایط بحرانی کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا، ضروری است پروژه‌های اثرگذار شهری اولویت‌بندی شده و اجرا شوند تا مواردی که به تحقق نزدیک‌تر است به نتیجه برسانیم.

ابراهیم مولوی افزود: در موارد پساکرونا به طور قطع اقتصاد کشور بسیار آسیب‌پذیر و شکننده خواهد بود و بر این اساس لازم است روش‌های مناسبی برای عبور از این بحران جهانی و اجرای پروژه‌های اولویت‌دار شهرداری در نظر گرفته شود تا اقتصاد شهری همدان و فعالان اقتصادی از این سرمایه‌گذاری‌ها سود ببرند.

وی با اشاره به طرح‌های پیشنهادی سرمایه‌گذاری در کلان‌شهر همدان اظهار کرد: اولویت‌بندی طرح‌های سرمایه‌گذاری و انتخاب چند طرح مهم و زودبازده در راستای توسعه اقتصاد شهری پایدار؛ تعیین بازه زمانی و برنامه زمان بندی برای به نتیجه رساندن طرح‌های منتخب و کم کردن ریسک سرمایه‌گذاران‌؛ حمایت قاطع و کامل اعضای شورا و مدیریت شهری برای تبدیل پتانسیل‌ها و آغاز عملیات اجرایی و همچنین تصویب سیاست‌های تشویقی برای سرمایه‌گذاران در همدان در راستای رونق اقتصادی دوران پساکرونا از مهم‌ترین مباحثی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد تا مجموعه مدیریت‌شهری به سلامت از این گذرگاه سخت تاریخی عبور کنند.

مولوی همچنین با اشاره به اجاره پارکینگ‌های نواری معابر و خیابان‌های شهر همدان عنوان کرد: مدت و مبلغ قرارداد و میزان سهم شهرداری در این قرارداد و همچنین علت تعطیل کردن کار و رها کردن ترافیک شهری طی دوماه گذشته که موجب بیکاری ده‌ها تن از جوانان تحصیل‌کرده شد باید هر چه سریع‌تر مشخص شود.

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای شهر همدان با تأکید بر اینکه باید مبالغ باقیمانده و رسوب‌گذاری شده از واریزی مردم همدان در حساب‌های این شرکت تعیین‌تکلیف شود؛ ادامه داد: عکس‌العمل شهرداری همدان در برخورد با این موضوع از اهمیت بالایی برخوردار است که آیا در این زمینه به اعمال ماده ۳۸، قطع همکاری و خلع ید شرکت اقدام کرده و یا سپرده و ضمانت‌های شرکت مورد نظر را به اجرا گذاشته است از این‌رو با تأکید بر ارائه گزارش وضعیت این شرکت توسط شهرداری به شورا، این مهم باید به جد پیگیری شود تا ضمن روان شدن ترافیک شهر، آسیب‌های وارد شده به شهروندان جبران کنیم.

وی با تأکید بر اینکه شهر به مثابه یک بنگاه اقتصادی است؛ اظهار کرد: اقتصاد غالب شهری باید در مجموعه مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای شهر همدان با همکاری مدیریت‌شهری در خصوص دوران پساکرونا مورد بررسی قرار گیرد.

مولوی همچنین از مجموعه کادر درمانی و بهداشتی کشور که به‌مثابه رزمندگان و حافظان سلامت کشور در خط مقدم نبرد با ویروس منحوس و مشکوک کرونا هستند قدردانی کرد.

رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان نیز ضمن قدردانی از تمام دستگاه‌های مرتبط در خط مقدم مبارزه با بحران کرونا به‌ویژه کادر درمانی و رسانه‌ها پیشنهاد داد: نیروهای انسانی شهرداری به‌ویژه حوزه خدمات شهری که در زمینه پیشگیری از شیوع این ویروس فعال بودند مورد قدردانی و تشویق قرار گیرند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
  • کدخبر: 1406208
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.