قدرت الله ولدی روز دوشنبه در جلسه اعضای ستاد پیشگیری، کنترل و هماهنگی مقابله با ویروس کرونا در شهرستان ملایر افزود: طبق این مصوبه تمامی واحدهای صنفی در بازار، مجتمع‌های تجاری، پاساژها و صنوف سطح شهر تعطیل شد.

وی تاکید کرد: بر اساس این مصوبه تمامی صنوف غیر از اتحادیه‌های خبازان، بارفروشان، تعویض روغنی، تعمیرکاران لوازم خانگی و اتومبیل، خواروبار فروشان، قنادان، قصابان و موسسات حمل و نقل و تاکسی سرویس، داورخانه‌ها و لوازم پزشکی و بهداشتی تا دهم فروردین تعطیل است.

فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه از ۳۲ اتحادیه این شهرستان ۹ اتحادیه فعال و مابقی تعطیل اعلام شد افزود: چنانچه واحد صنفی در راستای اجرای این مصوبه تخلف کند، تا پایان اردیبهشت سال آینده تعطیل خواهد بود.

وی ضمن تشریح وظایف و عملکرد کمیته‌های ۱۰ گانه این ستاد گفت: طبق مصوبات این ستاد در سطح بخش‌ها نیز کمیته‌ای با مسوولیت بخشداران و دبیری شهرداران تشکیل شد.

معاون استاندار همدان ادامه داد: دهیاران، شورای اسلامی روستاها، ائمه جماعات، بهورزان و مسوول پایگاه‌های بسیج از جمله اعضای این کمیته‌ها هستند و روزانه باید نسبت به ضدعفونی روستاها اقدام شود.

ولدی تاکید کرد: ضدعفونی تمامی نقاط شهر ملایر نیز باید روزانه ۲ مرتبه انجام شود که در این زمینه ماشین‌آلات و امکانات از نهادهایی همچون سپاه، نیروی انتظامی، گروه ۴۳ امام علی(ع) و آتش‌نشانی برای کمک به شهرداری ملایر در اختیار آنها قرار داده شده است.

وی با اشاره به کمک ۱۰۰ میلیون تومانی اوقاف و امور خیریه برای تامین تجیهزات پزشکی و بهداشتی بیان کرد: ایست بازرسی در ورودی‌های شهر ملایر واقع در میادین استقلال، تعاون و انقلاب مستقر است و خودروهای غیربومی از طریق کمربندی‌ها به خارج از شهر هدایت می‌شوند و اجازه ورود به داخل شهر را ندارند.

فرماندار ویژه ملایر همچنین خواستار اجرای طرح قبلی ترافیک شهر و ممانعت از ورود خودروهای شخصی به داخل شهر شد و ادامه داد: در عین حال که مساجد باید باز باشد، اما نماز جماعت تمامی مساجد شهرستان باید تعطیل شود.

ولدی با بیان اینکه نیازهای بیمارستان‌های ملایر برای ماسک N۹۵ تامین خواهد شد گفت: تیم کنترل و نظارت بر بیماری کرونا در ورودی شهر ملایر از مسیر اراک در میدان استقلال به صورت شبانه‌روزی فعال است و هیچ فردی نباید بدون تست وارد شهرستان شود.

وی افزود: دستگاه‌های خدمات‌رسان اجازه ندارند تا اطلاع ثانوی نسبت به قطع آب، برق و گاز مشترکان اقدام کنند و پرداخت بدهی‌ها پس از اردیبهشت انجام شود.

معاون استاندار همدان همچنین به نسبت به تعطیلی آرامستان بهشت هاجر و دیگر آرامستان‌های شهرستان، نظارت مستمر بر نانوایی‌ها و جایگاه‌های عرضه سوخت در سطح شهر و لزوم رعایت نکات بهداشتی تاکید کرد.

ولدی با بیان اینکه تمام تلاش ما برای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا است از اصحاب رسانه درخواست کرد: اخبار خوب و امیدوار کننده منتشر کنید و به شایعات دامن نزنید و برای در خانه ماندن مردم اطلاع‌رسانی گسترده داشته باشید.

ستاد مقابله با ویروس کرونا در ملایر

همراهی مردم و مسوولان سرمایه‌ای برای عبور از بحران کرونا

امام جمعه ملایر نیز در این جلسه گفت: در شرایط کنونی نباید دین و اعتقاد خود را از دست بدهیم و دین اسلام هیچگاه در تقابل با علم نیست.

حجت الاسلام محمدباقر برقراری بیان کرد: امروز پس از گذشت ۴۱ سال از عمر انقلاب اسلامی با پیش آمدن چنین شرایط سختی، می‌ بینیم که مردم و مسوولان با یکدیگر همراه و همدل هستند و این یک سرمایه برای عبور از بحران است.

وی تاکید کرد: برای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا هر تصمیمی که اتخاذ می‌شود باید کارشناسی باشد.

حجت الاسلام برقراری ادامه داد: مکان‌هایی همچون ادارات و بانک‌ها که مردم در تردد هستند و در معرض خطر انتقال ویروس است، باید تجهیز شوند.

طبق آخرین آمارها از دانشگاه علوم پزشکی همدان، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این استان به ۱۳۱ تن رسیده است.

بر اساس این گزارش، ۳۵ نفر در شهرستان همدان، ۲۱ نفر در اسدآباد، ۲۰ نفر در نهاوند، ۱۷ نفر در ملایر، ۱۱ نفر در رزن، ۹ نفر در کبودراهنگ، ۹ نفر در بهار، ۶ نفر در فامنین و سه نفر در تویسرکان به ویروس کرونا مبتلا شدند.

از تعداد ۱۳۱ فرد مبتلا به ویروس کرونا در استان همدان هم اینک ۴۶ تن در بیمارستان تحت مداوا و درمان هستند و بقیه ترخیص شدند.

طبق اعلام رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تاکنون ۱۴ هزار و ۹۹۱ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده، ۸۵۳ نفر بر اثر ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۴ هزار و ۹۹۶ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.