آرزو کاوه ئی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: کمبود دریافت موادغذایی و کمبود ویتامین هایی مثل A ,C,D و تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماری ها را افزایش می دهد.
وی اضافه کرد: بنابراین برای پیشگیری از ابتلا به بیماری و تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف روزانه سه واحد از گروه سبزی ها به جز سبزی های نشاسته ای و حداقل ۲ واحد میوه توصیه می شود.
رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار داشت: مصرف روزانه سبزی، میوه و مواد غذایی که دارای ویتامین C هستند موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
کاوه ئی مصرف سبزیجاتی نظیر انواع کلم، گل کلم، شلغم، فلفل سبز، فلفل دلمه ای، جعفری، پیازچه و شاهی و مصرف انواع میوه ها همچون پرتقال، نارنگی، لیموشیرین، کیوی و گنجاندن مصرف جوانه ماش، گندم و شبدر در رژیم غذایی روزانه را توصیه کرد.
وی ادامه داد: مصرف روزانه سبزیجاتی که دارای ویتامین A بوده از جمله سبزی های سبز تیره مثل اسفناج، برگ چغندر و برگ های سبز تیره، کاهو، هویج و کدوحلوایی سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: زنان باردار، سالمندان و بیمارانی که داروهای کورتونی مصرف می کنند بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری هستند و لازم است هر روز سبزی یا سالاد همراه با آب لیموترش یا آب نارنج استفاده کنند.
کاوه ئی افزود: این طیف از بانوان از هویج و کدوحلوایی در غذاهای روزانه استفاده کنند و همراه با غذا پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین C مصرف کنند.
وی تاکید کرد: بانوان باردار باید از مصرف غذاهای پرچرب، سوسیس، کالباس و سایر فست فودها و از خوردن مواد غذایی نیمپز و غذاهای که بهخوبی پخته نشده پرهیز کرده و روزانه از منابع غذایی
حاوی پروتئین مثل حبوبات و تخم مرغ استفاده کنند.
رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه طبخ و مصرف غذا در خانه توصیه می شود بیان کرد: شهروندان از خوردن غذا و مایعات در مکان های غیر بهداشتی و نامطمئن خودداری کنند.
کاوه ئی اظهار داشت: اگر علائم سرماخوردگی دارید غذاهایی مثل سوپ، آش همراه با آب لیموی تازه و مایعات گرم استفاده کنید و از میوه های فصلی که حاوی آنتی اکسیدان هستند مثل انار، پرتقال توسرخ و گریپ فورت مصرف کنید.