محمد مهدی شهیدی روز سه شنبه در آیین بهره برداری از طرح های توسعه ای شرکت های توزیع نیروی برق کشور بیان کرد: ۲ نیروگاه با هزینه کرد ۱۲۰ میلیارد تومان که یکی از آنها در کبودراهنگ است امروز بهره برداری شد.

وی با بیان اینکه تاکنون ۷۰۰ میلیارد تومان در بخش انرژی خورشیدی همدان هزینه شده است ادامه داد: برنامه استان توسعه نیروگاه های خورشیدی است و هم اینک ۳۵ مگاوات موافق نامه داریم و ۱۳۰ مگاوات پروانه صادر شده است.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تاکید کرد: با توجه به مشکلات ایجاد شده در ورود تجهیزات روند اجرای طرح های نیروگاه خورشیدی با مشکل مواجه شده است.

شهیدی اظهار داشت: تا سال ۹۷ ، ۷۳۸ هزار مشترک برق از طریق ۱۸ هزار کیلومتر شبکه ۲۰ کیلوولت فشار ضعیف و ۱۶ هزار و ۵۰۰ ترانسفورماتور توزیع، تامین برق می شد.

وی گفت: ظرفیت منسوبی که در بخش توزیع داریم ۲ هزار و ۲۷۰ مگاولت آمپر است و با توجه به پیکی امسال به ۷۰۰ مگاوات رسید و با ظرفیت سازی صورت گرفته در بخش توزیع، یک سوم آن در ظرفیت بخش توزیع و در بخش پیک مورد استفاده قرار می گیرد.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان افزود: کمتر از یک درصد نسبت به سال گذشته افزایش پیک داشتیم یعنی از ۶۸۷ به ۶۹۵ مگاوات در سال جاری رسید.

شهیدی اظهار داشت: استان همدان با توجه به وجود ۶ هزار و ۵۰۰ حلقه چاه بنابراین عمده مصرف کشاورزی، سپس ۱۴درصد مصارف صنعتی است.

وی ادامه داد: تلفات انرژی سال گذشته با ۱۰.۷ درصد، از میانگین کشوری کمتر بودیم و ۱۰ ماهه امسال ۱۰.۳ درصد بوده و تا پایان سال قرار است تلفات انرژی به ۱۰ برسد.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان افزود: وصول مطالبات سال گذشته بیش از ۹۸ درصد صورت گرفت همچنین در حذف قبض تا حدودی دچار چالش شده و سه درصد افت داشتیم.

شهیدی با بیان اینکه ۲ پست امروز بهره برداری و وارد مدار شد گفت: با این کار مشکلات افت ولتاژ در رینگ یک همدان رفع شده همچنین یک پست سیار موقت در کبودراهنگ مستقر شده است.

وی افزود: در شهرستان ملایر مشکل تامین برق داشتیم که پنج میلیارد تومان برای رفع این مشکل و ۲ میلیارد تومان دیگر برای رفع مشکلات بحرانی هزینه شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.