مومنعلی دارابی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: با توجه به اینکه روزانه بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ تن در اورژانس بیمارستان علیمرادیان نهاوند پذیرش می شوند و ظرفیت کم این بخش، طرح توسعه آن در دستور کار قرر گرفت.
وی یادآوری کرد: طرح توسعه بخش اورژانس بیمارستان علیمرادیان نهاوند از سال ۹۵ با پیش بینی پنج میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از محل اعتبار طرح تحول سلامت آغاز شد که با در نظر گرفتن تجهیز آن، این اعتبار به هفت میلیارد تومان رسید.
رئیس شبکه بهداشت و درمان نهاوند اضافه کرد: با اجرای طرح توسعه شمار تخت های موجود در اورژانس این بیمارستان از ۱۰ به حدود ۴۰ تخت رسید که این تخت ها شامل بخش بستری، سرپایی و ایزوله اورژانس است.
دارابی ادامه داد: با بهره برداری از بخش اورژانس بیمارستان علیمردایان نهاوند ساکنان ۲ منطقه شهری و ۱۸۹ روستا این شهرستان از خدمات این بخش بهره مند می شوند.
وی با بیان اینکه بیمارستان علیمردایان نهاوند دارای ۱۳۶ تخت فعال است گفت: بخش اورژانس این بیمارستان به تنهایی به مثابه یک بیمارستان مجهز است چرا که اتاق عمل، داروخانه، تزریقات و دیگر امکانات مورد نیاز را دارد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان نهاوند گفت: طبقه بالای اورژانس نهاوند نیز بلوک زایمان طبیعی (ال.دی.آر) با تجهیزات مدرن راه اندازی شده است که این بلوک دارای چهار اتاق بوده و به بلوک مجاور خود متصل است که در مجموع شمار اتاق های «ال.دی.آر» زنان و زایمان به ۱۰ اتاق رسید.
دارابی درباره بیمارستان قدوسی نهاوند نیز گفت: این بیمارستان با ۱۸۵ تخت مصوب در سال ۹۶ به بهره برداری رسید که هم اینک ۶۳ تخت فعال دارد.
وی بیان کرد: به تازگی بیمارستان شهید قدوسی نهاوند به تجهیزات ام.آر.آی مجهز شده و تا دهه فجر امسال این مرکز بهره برداری می شود.