معصومه ابتکار عصر شنبه در جلسه شورای مشورتی با زنان استان همدان افزود: در دولت دوازدهم سهم زنان در عرصه مدیریتی باید ۳۰ درصد باشد که با همکاری مدیران بخشهایی اجرایی عملیاتی شده است.
وی با بیان اینکه هم اکنون زنان ۴۱ درصد از کارکنان دولت را نیز تشکیل می دهند افزود: ۲۷ درصد اعضای هیات علمی کشور زنان هستند و انتظار می رود زنان بیشتری را در بخش های مدیریتی دانشگاه ها داشته باشیم.
ابتکار اظهار داشت: عدالت یکی از مباحث محوری در جامعه است چراکه هم از جهت فرهنگ و باورهای دینی و هم به لحاظ ارزش ها و آرمان هایی که انقلاب اسلامی پایه گذاری کرده همواره جزو موضوعات مهم در جامعه است.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: در برنامه ششم توسعه، سیاست ابلاغی رهبر معظم انقلاب و در سیاست های اختصاصی ابلاغی رییس جمهوری و برنامه های دولت دوازدهم، فرصتی است که بتوانیم بر اساس آنها برای عدالت جنسیتی برنامه ریزی کنیم.
ابتکار با اشاره به تصویب سند ارتقا زنان و خانواده در همدان و دیگر استانها گفت: در سطح ملی و برای هر استان سند ارتقا وضعیت زنان مبتنی بر اطلس هر استان و نیازهای خاص آنها پیگیری میشود.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده افزود: شاخصهای عدالت جنسیتی در هشت محور و ۱۷۶ شاخص تخصصی ارائه شده که همه دستگاهها را در برمیگیرد و شامل شاخصهای بهداشتی، آموزشی، مشارکت سیاسی و غیره با هدفگذاریها مشخص است.
ابتکار ادامه داد: دولت از کارآفرینی زنان حمایت و وام اشتغال روستایی را پرداخت کرده که زمینه اشتغال ۴۰ درصد زنان روستایی را فراهم کرده است.
حضور در جلسه شورای برنامه ریزی استان همدان، بازدید از طرحهای اشتغالزا و دیدار با خانواده شهید خوش لفظ از دیگر برنامه های معاون رییس جمهوری در سفر یک روزه اش به پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین بود.