ایرج خدادادی روز چهارشنبه در چهارمین نشست اعضای کمیته راهبردی مدیریت غذا اظهار داشت: نمی توان تنها ایمنی و سلامت محصولات سلامت محور را در اولویت نخست قرار داد و نسبت به مساله اشتغال و تولید مرتبط به حوزه معاونت غذا و دارو توجهی نداشت.

وی ادامه داد: کارشناسان معاونت غذا و دارو در نظارت‌ها، برخوردها و صدور پروانه‌های تولید باید علاوه بر صحت و سلامت تولیدات به فکر اشتغال شهروندان نیز باشند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان تاکید کرد: صدمه دیدن چرخه اشتغال موجب آسیب به رونق اقتصادی شده و در این صورت تمام فعالیت های صورت گرفته تحت تاثیر قرار می گیرد.

خدادادی با بیان ضرورت نهادینه کردن فرهنگ پیشگیری بهتر از درمان تاکید کرد: باید با اصلاح الگوی مصرف به فکر پیشگیری بود تا به مرحله درمان نرسد و نیازمند به صرف هزینه‌های بالای درمانی نباشد.

وی از کارشنان و مسوولان معاونت غذا و دارو خواست برای اصلاح فرایند تولید در واحدها راهکارهای درست را به تولیدکنندگان محصولات خوراکی و آشامیدنی ارائه دهند تا خط تولید واحدها تعطیل نشود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان بیان کرد: این مجموعه به تولید کنندگان کمک می کند تا محصول سالمی روانه بازار کنند و تخلفی سهوی و عمدی صورت نگیرد که کارخانه‌ای تعطیل شود.

خدادادی ادامه داد: در هنگام نظارت‌ها تنها محصول و خط تولید مورد نظارت واقع نشود بلکه به تاریخ انقضای پروانه‌های بهداشتی و مجوزها نیز دقت شود.

وی از فعالان در این مجموعه خواست قوانین و دستورالعمل‌ها را به روز مطالعه کنند و از جایگزین کردن تجربیات شخصی به جای دستورالعمل ها و قوانین پرهیز کنند.

معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: پروانه‌های تولید و بهره‌برداری هنگام بازدید از خط تولید کارخانه‌ها بررسی شود و در صورت نیاز ابتدا تذکر سپس در راستای برطرف نشدن مشکل نسبت به توقیف خط تولید اقدام شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.