در این اجلاس که با حضور سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور و مسئولان ستادی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برگزار شد، برنامههای معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت تشریح و نقطه نظرات و مباحث پیشنهادی حاضران مطرح شد.
ارائه گزارش فعالیتهای معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت توسط دکتر سیماسادات لاری، سخنرانی دکتر عماد افروغ با موضوع دانشگاه و فرهنگ، تشریح برنامهها و فعالیتهای پایگاه خبری مفدا، تبیین و تشریح فعالیتهای فرهنگی از جمله جشنواره بینالمللی سیمرغ و جلسه پرسش و پاسخ با حضور دکتر امیر للهگانی مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت از جمله برنامههای این نشست یک روزه است.
آئین اختتامیه بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از عصر /سهشنبه/ با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی این وزارتخانه در همدان آغاز شد و تا امروز /پنجشنبه/ ادامه دارد.
در نخستین روز از مراسم اختتامیه این جشنواره از ۱۰۱ برگزیده بخشهای ادبی، هنری، پژوهشی و فناوری جشنواره در ۶بخش از مراسم و از میان دانشجویان، کارمندان و اساتید با اهدای تندیس جشنواره، لوح تقدیر و جوایز نقدی، تقدیر به عمل آمد.
برگزیدگان بخش ادبی در قسمتهای «شعر، داستان نویسی، نمایش نامه نویسی و فیلمنامه نویسی»، بخش هنری در قسمتهای «عکاسی، خوشنویسی، معرق و منبت، فیلم کوتاه، تذهیب، نقاشی، طراحی پوستر و نمایش» بخش فن آوری و پژوهشی شامل قسمتهای «تولید اپلیکیشن، کانالهای مجازی قرآنی، تالیف کتاب، مقاله نویسی، نقد کتاب و تلخیص کتاب» بودند.
تجلیل از دکتر محمدرضا فراهانی، معاون فرهنگی و دانشجویی سابق وزارت بهداشت به عنوان یک شخصیت تلاشگر و دغدغهمند قرآنی و تجلیل از سه نفر از کارشناسان قرآنی و مدیران فرهنگی سابق دانشگاه علوم پزشکی گیلان به عنوان دانشگاه میزبان بیست و سومین دوره از جشنواره نیز از دیگر بخشهای مهم این مراسم است.
روز چهارشنبه دومین مراسم اختتامیه آیین تجلیل از برگزیدگان رشتههای معارفی برگزار شد و دبیر بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت به ارائه گزارشی از روند برگزاری این مسابقات پرداخت و در اخرین روز نیز از از برگزیدگان بخش آوایی نیز تجلیل می شود.