سردار غلامعلی حیدری روز سه شنبه در جلسه اعضای شورای پدافند غیرعامل استان همدان خاطر نشان کرد: از یک سال گذشته تهاجم جدید از سوی دولت آمریکا و همپیمانان او بر علیه ملت ایران آغاز شد و هدفشان فشار حداکثری برای تضعیف اراده مردم و مسئولان بود.
وی با بیان اینکه بفرموده رهبر فرزانه انقلاب این جنگ، جنگ اراده ها است اضافه کرد: آنها در عرصه های مختلف از جمله نظامی، اقتصادی، سایبری و سیاسی درصدد وارد کردن ضرباتی بر کشور بودند.
معاون امور استانهای سازمان پدافند غیرعامل بیان کرد: دشمنان برای تضعیف مردم ایران این فشارها را شدت دادند به گونه ای که مشاور ترامپ گفته بود که در کنار این فشارها و تحریم اقتصادی باید مانور فشار نیز باشد تا بتوان اراده مستحکم ملت ایران را تضعیف کرد.
سردار حیدری ادامه داد: وزارت خزانه داری آمریکا یک وزارتخانه غیر نظامی است اما این نهاد اقدام به ایجاد سه قرارگاه فرعی در سه کشور مجاور ایران کرد که کار آنها رصد مرتب خریدهای تجار ایرانی و مسئولان و تمرکز بر روی آن کالاها بود تا با فشار همه جانبه بر روی منبع فروشنده اجازه ندهند آن کالاها وارد ایران شود.
وی با بیان اینکه دشمنان از دلار و اقتصاد به عنوان سلاح جنگی بر علیه ایران استفاده کردند گفت: مقاومت فعال مردم ایران و صبوری و استقامت آنها باعث شد که بسیاری از تهدیدها به سرمنزل مقصود نرسد.
معاون امور استانهای سازمان پدافند غیرعامل اضافه کرد: در راستای مانور فشار، حرکت هماهنگ و عملیات روانی شدید شکل گرفته که ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن به سمت خلیج فارس حرکت کرده و از سوی دیگر عنوان شد که هواپیمای سوق الجیشی بی ۵۲ در قطر فرود آمده و آماده عملیات نظامی است.
سردار حیدری ادامه داد: این کارها در اصل شبح جنگ بود و بنا نداشتند جنگ کنند چرا که توانمندی ایران را می دانستند بنابراین برای تضعیف اراده ها این تهدیدهای هیبریدی (ترکیبی) را طراحی کردند.
وی خاطرنشان کرد: در این هنگام پهباد جاسوسی آمریکا به آب های سرزمینی ایران تجاوز کرد؛ پهبادی که تنها ۲ نمونه به خط تولید رسیده که یکی از آن توسط نیروهای مسلح ایران ساقط شد و دومی در یک کشور در حال جاسوسی است.
معاون امور استانهای سازمان پدافند غیرعامل اضافه کرد: بگفته آمریکا و صاحبنظران نظامی، «گلوبالهاوک» پیشرفته ترین پهبادی است که تاکنون ساخته و برای تولید و طراحی آن ۲۵۰ میلیون دلار هزینه شده است.
سردار حیدری ادامه داد: آنها با استفاده از این پهباد و در راستای سناریوی شبح جنگ دنبال به دست آوردن اطلاعاتی از کشور از جمله مشاهده آرایش ایران و آمادگی این کشور بودند و از این پهباد که قادر به عکس برداری دقیق از ۷۰ کیلومتری و ماموریت های مختلف است، استفاده کردند.
وی اضافه کرد: این هواپیما در ۵۵ هزار پایی در حال پرواز بود در حالیکه آنها بر این باور بودند که ایران تکنولوژی لازم ساقط کردن این پرنده متجاوز را ندارد ولی ایران بر روی امنیت ملی با هیچ کشوری شوخی ندارد و شکار پهباد جاسوسی، دستگیری ملوانان انگلیسی و آمریکایی بخشی از ضرب شصت ایران بود.
معاون امور استانهای سازمان پدافند غیرعامل افزود: سامانه سوم خرداد توسط دانشمندان ایرانی ساخته شده که می تواند هر پرنده ای را در ۶۰ هزار پایی مورد هدف قرار دهد و تاکنون این سامانه آزمایش نشده بود که شکار پهباد جاسوی آمریکا موجب رونمایی این سامانه بومی شد.
سردار حیدری ادامه داد: سقوط این پهباد بازتاب سنگینی در جهان داشت که مهمترین آن این است که ایران در پدافند هوایی به یک بازدارندگی دست یافته است.
وی جنگ اقتصادی را از دیگر ترفندهای دشمن دانست و اظهار داشت: هم اینک انسجام خوبی در کشور ایجاد شده و با وجود فشار اقتصادی دشمن اما گام های مناسبی توسط دولت برداشته شد که ثبات نسبی در بازار اقتصاد، دلار و طلا ایجاد کرد.
معاون امور استانهای سازمان پدافند غیرعامل یادآوری کرد: بهره برداری از طرح های مختلف در هفته دولت و حضور وزرا و مسئولان در بین مردم، فضای آرامش خوبی را در کشور ایجاد کرد.
سرداری حیدری بیان کرد: با پیشرفت علم و تکنولوژی، تهدیدها نیز فناوری و دانش پایه شده اند چراکه درصد بالایی از زیر ساخت ها از فیزیک به سایبر تبدیل شده است.
وی ادامه داد: دشمنان به جای شلیک بمب و زدن موشک می تواند با شلیک یک ویروس زیر ساخت کشورها را تحت تاثیر قرار دهند.
معاون امور استانهای سازمان پدافند غیرعامل تاکید کرد: امروز هر چیزی که با رایانه کار می کند اگر مصون سازی نکنیم احتمال حمله سایبری، بروز خطر و نارضایتی وجود دارد.
سردار حیدری اظهار داشت: آمادگی ایران می تواند بازدارندگی ایجاد کند بنابراین سه طرح سازمان پدافند تهیه کرد که شامل حفاظت از زیر ساخت ها، صیانت از مردم و پاسخ به حوادث است.
وی یادآوری کرد: ۱۲ خرداد سالجاری پیشنهاد سازمان پدافند غیرعامل در هیات دولت مصوب شد که چهار گروه در قالب شورای برنامه ریزی استانها به ریاست استاندار تشکیل شود که این کارگروه ها شامل زیربنایی، توسعه شهری، روستایی و عشایری، آمایش سازمان و محیط زیست هستند.
معاون امور استانهای سازمان پدافند غیرعامل اضافه کرد: در شورای برنامه ریزی که مهمترین شورای راهبردی توسعه استان ها است الزمات پدافند غیرعامل در زیر ساخت ها باید مد نظر قرار گیرد.
۷۵۲۶/۲۰۹۰