حجت الاسلام رضا حاجی زین العابدینی روز دوشنبه در نشستی با خبرنگاران اظهار داشت: پرونده شاهزاده حسین (ع) و بانک ملی همدان پس از کش و قوس فراوان با وساطت استاندار به نتیجه رسید و گره از مشکلاتش باز شد. 

وی اضافه کرد: جلسه ای با حضور مسئولان استان به ریاست وزیر اقتصاد و دارایی برای کسب تکلیف درباره بازپس گیری حقوق از دست رفته بقعه شاهزاده حسین(ع) برگزار و توافق هایی حاصل شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان گفت: مقرر شده تا قسمتی از بنای بانک که مربوط به بخش ارزی است در اختیار بقعه قرار گیرد تا از سمت خیابان اکباتان و میدان امام (ره) دو مسیر به سمت امامزاده گشوده شود که تهیه نقشه زمان زیادی را گرفت تا اینکه به تازگی طی یک صورتجلسه این موارد برای تائید نهایی به وزارت اقتصاد و دارایی ارسال شده است. 

به گفته وی جابه جایی شعبه ارزی بانک ملی تابع قوانین و مقرراتی است که نیاز به اجازه و امضای وزیر دارد و باید منتظر بمانیم.

حجت الاسلام حاجی زین العابدینی خاطرنشان کرد: چنانچه وزیر با این موضوع موافقت خود را اعلام کند تا اوایل بهمن باید قسمت یاد شده از بانک در اختیار ما قرار گیرد تا مسیری رواق مانند تا پاییز سال ۱۳۹۹ به سمت بقعه احداث شود.

زیرگذر امامزاده عبدالله (ع) منتظر تائید استاندار

بعد از طرح شاهزاده حسین (ع) که چشم به راه امضای وزیر مانده است، نوبت به طرح عمرانی دیگری برای بقعه امامزاده عبدالله رسیده که قرار بود زیرگذری با هدف ایمن سازی مسیرهای منتهی به این بقعه ساخته شود. 

به گفته مدیرکل اوقاف و امور خیریه همدان مشاوری برای تهیه طرح در نظر گرفته شده و پس از بررسی چهار طرح ارائه  شده طرح زیر گذر به رای اکثریت اعضا رسید و این طرح منتظر نظر نهایی استاندار همدان است.

وی تاکید کرد: این طرح ترافیک میدان امامزاده عبدالله (ع) را کاهش داده و ایمنی زائران و عابران این مسیر را افزایش و هزینه های کمتری نسبت به گزینه های پیشنهادی مشاور این طرح برای دولت دارد.

حجت الاسلام حاجی زین العابدینی گفت: طبق برآوردهای اولیه شهردار همدان، ساخت زیرگذر امامزاده عبدالله دست کم ۶ تا هفت میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که منتظر اعلام نظر قطعی استاندار و پیش بینی منابع مالی برای اجرای این طرح هستیم.

اوقاف در طرح های اقتصادی سرمایه گذاری می کند

مشارکت در طرح های اقتصادی کوتاه و بلند مدت پیشنهاد مدیرکل اوقاف و امور خیریه همدان بود که اعلام کرد حاضریم در طرح های اشتغالزا و تولیدی که برای استان سودمند باشد سرمایه گذاری کنیم.

وی اظهار داشت: از محال عایدات موقوفه های استان برای سرمایه گذاری و همکاری با شخصیت های حقیقی و حقوقی آماده هستیم تا از این طریق هم نیت واقفان ساری و جاری باشد و هم گره ای از مشکلات استان گشوده شود.

ملایر پرچم دار موقوفه های کشور

همدان بنابر آمارهای ثبت شده در سیستم اوقاف و امور خیریه کشور جزو رده "بی" قرار دارد و ۱۰ استان که بیشترین موقوفه ها را دارند در رده "اِی" جای گرفته اند.

حجت الاسلام حاجی زین العابدینی با اعلام این آمار گفت: فرهنگ وقف باید توسعه یابد و همچنین وقف ها به سمت نیازهای استان هدایت شود که در این راستا مشاوره وقف راه اندازی شده و کارشناسان وقف افرادی که تمایل به وقف اموالشان دارند را راهنمایی می کنند.

وی افزود: تا این لحظه ملایر از نظر تعداد موقوفه های ثبت شده در سیستم وقف کشور شهرستان برتر شناخته شده، اما از نظر شاخص های مساحت موقوفه ها و ارزش و بهای املاک وقفی تا کنون استان فارس حائز رتبه برتر است.

همدان دارای ۷۹۹ موقوفه است که این وقف ها در مجموع دارای ۴۹ هزار ملک هستند که در اصطلاح وقفی به این املاک رغبه گفته می شود.

۷۵۲۷/۲۰۹۰

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.