قائم مقام مدیرعامل در توزیع نیروی برق ملایر عصر شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اختصاص رقم یاد شده اظهار داشت: بخش زیادی از اقداماتی که باید از محل این اعتبار انجام شود، هم اکنون آغاز شده است.
فریبرز امیدی بافت فرسوده ملایر با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال، اصلاح خطوط بحرانی با ۱۰ میلیارد ریال اعتبار اولیه، توسعه و احداث بند دال با اعتبار ۱۲ میلیارد ریال، توسعه احداث شبکه های شهری و روستایی با ۱۰ میلیارد ریال اعتبار، تجهیز محورها و شبکه های روستایی با پنج میلیارد ریال اعتبار، رفع حریم و اصلاح خطوط با اعتبار پنج میلیارد ریال و تامین روشنایی بام ملایر با پنج میلیارد ریال اعتبار را از جمله اقدامات در سال جاری برشمرد.
وی تقسیم برق ملایر به ۲ منطقه بخش مرکزی و نواحی را از مهمترین برنامه ها عنوان و بیان کرد: امور مرکز شهر ملایر و بخش مرکزی و امور نواحی شهرهای اقماری همچون سامن، جوکار، اسلامشهر آق گل، ازندریان و زنگنه را پوشش می دهد و ارائه خدمات رسانی بهتر و مطلوب تر به شهروندان را در پی دارد.
مدیر توزیع برق ملایر با اشاره به پشت سر گذاشتن بخش اعظمی از پیک مصرف برق از ۱۵ خرداد تا ۱۵ مرداد گفت: در اواخر پیک مصرف هستیم و با کار شبانه روزی مجموعه توزیع برق این شهرستان، شاهد کمترین خاموشی ها بودیم.
امیدی ادامه داد: امسال پیک مصرف برق در این شهرستان ۱۲۱ مگاوات در نظر گرفته شد که سال گذشته این میزان ۱۱۳ مگا وات بود.
افتتاح مرکز دیسپاچینگ جنوب استان در ملایر
وی درباره افتتاح مرکز دیسپاچینگ جنوب استان نیز بیان کرد: ۲۵ میلیارد ریال اعتبار برای این مرکز اختصاص یافت که تا پایان امسال به بهره برداری می رسد.
قائم مقام مدیرعامل در توزیع نیروی برق ملایر ادامه داد: مشترکان برق این شهرستان در بخش های مختلف ۳۰۰ میلیارد ریال به امور برق این شهرستان بدهی دارند که وصول بدهی ها را به صورت قانونی و با تفاهم پیگیری می کنیم.
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار برای احداث پست چهار برق ملایر
امیدی با بیان اینکه طبق اولویت برای رفع مشکلاتی همچون خطوط بحرانی، ضعف ولتاژ و بافت فرسوده اقدام می کنیم، از همراهی مجموعه مدیران این شهرستان برای رفع مشکلات برق تقدیر کرد و افزود: به واسطه این همراهی به زودی عملیات اجرایی پست برق چهار ملایر آغاز می شود که ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار برای آن پیش بینی شده است.
وی ادامه داد: مشکل تملک زمین از سوی اوقاف و امور خیریه هم اکنون حل شده است و امسال ۲۰۰ میلیارد ریال برای اجرای این پست برق هزینه می کنیم.
مدیر توزیع برق ملایر همچنین افتتاح بافت فرسوده شهر ملایر با ۵۰ میلیارد ریال اعتبار و روشنایی بام ملایر با پنج میلیارد ریال اعتبار را از جمله طرح های قابل افتتاح در هفته دولت امسال عنوان کرد.
وی با اشاره به تلفات ۱۷ درصدی در این شهرستان گفت: برنامه داریم میزان تلفات را در سال جاری به ۱۵.۵ درصد کاهش دهیم که تلفات بیشتر از ناحیه مشترکان است.
قائم مقام مدیرعامل در توزیع نیروی برق ملایر بیان کرد: امسال برای رفع ضعف ولتاژ برق ۱۵ ترانس در سطح شهر نصب شد و ۱۵ ترانس نیز در سطح روستاها در حال نصب است.
امیدی با اشاره به وقوع ۲۲ مورد سرقت سیم های مسی برق از ابتدای امسال تاکنون، رفع مشکل برق بازار سنتی و تاریخی ملایر را از اولویت ها برشمرد و گفت: سه میلیارد ریال اعتبار برای این امر در نظر گرفته شده است که از ابتدای مهر امسال سیستم برق بازار به صورت کابلی اجرا می شود.
وجود ۲۸۰۰ شبکه هوایی برق در ملایر
وی با بیان اینکه در تلاش برای اتمام اصلاح شبکه فرسوده و خطوط بحرانی تا سال ۹۹ هستیم اظهار داشت: ۲۸۰۰ کیلومتر شبکه هوایی در این شهرستان وجود دارد که در معرض باد و باران و بحران های طبیعی است و نگهداری این حجم از شبکه کار ساده ای نیست.
امیدی تاکید کرد: با برنامه ریزی های انجام شده در صدد هستیم نقاط بحرانی این شهرستان را تا پایان امسال به اتمام برسانیم.
وی با اشاره به حذف قبوض کاغذی از ابتدای مهر امسال گفت: مشترکان می توانند با ارسال رمز یارانه، شماره تلفن همراه و ثابت خود به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۷۳۱۲۱ و یا مراجعه به دفاتر پیشخوان و وب سایت شرکت توزیع نیروی برق استان همدان به آدرس WWW.edch.ir و یا استفاده از کد دستوری ussd به شماره #۲۱۱۲۱*۶۶۵۵* نسبت به ثبت شماره تلفن همراه خود برای دریافت صورت حساب اقدام کنند.
شهرستان ملایر دارای ۱۲۶ هزار مشترک در بخش های مختلف است.
۷۵۲۸/۲۰۸۷