سردار بخشعلی کامرانی صالح روز چهارشنبه در نخستین نشست راهبردی وضعیت سوانح استان همدان بیان کرد: حدود ۴۶ درصد مصدومان در بیمارستان های این استان جان خود را از دست می دهند.
وی اضافه کرد: آمارهای موجود گویای این است که این آمار ۱۵ درصد از میانگین کشوری بالاتر است بنابراین انتظار می رود علل و عوامل بالا بودن این آمار به طور دقیق بررسی شود.
فرمانده انتظامی استان همدان همچنین خواستار ایمن سازی نقاط حادثه خیز شد و اظهار داشت: استفاده از وسایل آی تی و الکترونیک یکی از مولفه های مهم و تاثیر گذار در کاهش سوانح رانندگی است.
سردار کامرانی صالح گفت: به منظور سرعت بخشیدن در اجرای برنامه های اثرگذار در کاهش سوانح رانندگی، نیازمند زمانبندی برای اجرای برنامه ها هستیم.
رئیس پلیس راه استان همدان نیز با بیان اینکه بیشترین حوادث در حوزه برون شهری رخ می دهد گفت: میزان متوفیان سوانح برون شهری پنج برابر درون شهری است به گونه ای که ۶۱ تن در سوانح درون شهری سال گذشته جان باختند که این آمار در جاده های برون شهری ۳۲۲ تن بوده است.
سرهنگ رضا عزیزی با بیان اینکه ۱۸۰ میلیون و ۲۶۴ هزار خودرو سال گذشته از جاده های همدان تردد کردند عنوان کرد: این آمار ۳۰ میلیون و ۳۰۴ هزار تردد معادل ۲۰ درصد افزایش داشته است.
وی بیان کرد: ۲۹۵ فقره سانحه فوتی و ۲ هزار و ۴۴ فقره سانحه جرحی در جاده های برون شهری این استان در سال ۹۶ رخ داد که منجر به فوت ۳۶۸ تن و مصدوم شدن سه هزار و ۹۸۸ نفر شد.
رئیس پلیس راه همدان اضافه کرد: این آمار در سال گذشته به ۲۷۵ فقره سانحه فوتی رسید که ۳۲۲ تن در این سوانح جان باختند همچنین چهار هزار و ۶۹ تن در ۲ هزار و ۱۲۸ فقره سانحه مجروح شدند.
سرهنگ عزیزی با بیان اینکه ۶۶ میلیون تردد چهار ماهه سال جاری در استان همدان صورت گرفته است بیان کرد: در این مدت ۷۸ فقره تصادف رخ داده که منجر به مرگ ۱۰۳ تن شده است که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶ نفر افزایش یافته است.
وی ادامه داد: همچنین در ۷۱۵ فقره سانحه جرحی یک هزار و ۲۰۰ تن در چهار ماهه سال جاری مجروح شدند.
رئیس پلیس راه استان همدان گفت: ۶۱ درصد فوتی های سوانح برون شهری سر صحنه حادثه، ۳۸ درصد در بیمارستان و مابقی حین انتقال جان خود را از دست دادند.
سرهنگ عزیزی افزود: ۷۰ درصد فوتی مربوط به سواری، ۱۲ وانت بار، ۱۲ درصد موتورسیکلت، پنج درصد کامیون ها و یک درصد سایر وسایل نقلیه شامل اتوبوس، مینی بوس و وسایل و ادوات کشاورزی است.
وی اضافه کرد: علت ۴۱ درصد سوانح ببرون شهری بی توجهی به جلو، ۲۳ درصد تردد با سرعت غیرمجاز، ۱۲ درصد رعایت نکردن حق تقدم به ویژه هنگام ورود از راه های فرعی به اصلی، پنج درصد تجاوز به چپ جاده، پنج درصد انحراف به چپ، ۶ درصد خستگی و خواب آلودگی است.
سرهنگ عزیزی بیان کرد: ۶۰ درصد سوانح رانندگی برون شهری در جاده های اصلی، ۲۳ درصد در راه های فرعی و ۱۷ درصد در راه های روستایی رخ می دهد.
۷۵۲۶/۲۰۸۷