در این همایش که به همت مرکز مدیریت بحران شهرداری همدان برگزار شد، محله خضر بین 74 محله، رتبه نخست را کسب کرد.
یکی از متخصصان و اساتید دانشگاه ها در حوزه مدیریت بحران که در این همایش شرکت کرده بوده عنوان کرد: زلزله یک فرایند طبیعی زمین است، آنچه که زلزله را وحشتناک میکند، تخریب خانهها است.
عباس غروی با بیان اینکه دکوراسیون و نحوه چیدمان منازل نادرست است اظهار داشت: در منازل طوری وسایل را چیدیم که اگر زلزله شود نتوانیم جان خود را نجات دهیم.
وی به زلزله سر پل ذهاب اشاره کرد و اظهار داشت: 165 هزار چادر در این زلزله توزیع شد، اما مردم از آموزشهای شهروندی در خصوص زلزله و مقابله با بحران و کمکهای اولیه برخوردار نیستند.
غروی هدف این همایش را تلنگری به جامعه تابآور همدان عنوان کرد و افزود: شهروندان باید با آموزش های شهروندی در خصوص مقابله با بحران آماده شوند.
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری همدان نیز در این همایش، با بیان اینکه کاری که با شهروندان باشد هم سختی دارد و هم موفقیت آمیز است، اظهار کرد: در حوزه مدیریت بحران اگر همکاری شهروندان نباشد نه تنها شهرداری بلکه هیچ دستگاهی موفق نیست.
محمدرضا بیاناتی اظهار داشت: چنانچه مشارکت شهروندان را در حوزه مدیریت شهری داشته باشیم و سطح ایمنی را بالا ببریم به طور قطع موفقیت هم بیشتر می شود.
وی تاکید کرد: جای خوشحالی است که شهر تابآور همدان توانسته نام خود را در سطح ملی مطرح کند.
بیاناتی گفت: این مهم همکاری اعضا در تمام نهادها را میطلبد و باید مشارکت شهروندان در آموزشهای رایگان شهروندی را جلب کنیم تا مقابلههای قبل از اتفاق را داشته باشیم و خسارت جانی و مالی را کاهش دهیم.
گفتنی است سال گذشته شهرداران شهرهای همدان، ملایر، اسدآباد، بهار، فامنین، نهاوند، رزن، کبودراهنگ و لالجین با امضای گواهی به عضویت شهرهای تاب آور جهان در ایران درآمدند.
7523/2090