رئیس سازمان جهادکشاورزی استان همدان با تأکید بر اینکه کشت گیاهان دارویی ظرفیت اقتصادی پنهان دربخش کشاورزی استان است، گفت: باید زیرساخت لازم برای کشت گیاهان دارویی و کم آب بر در استان تقویت شود.
به‌گزارش ایسنا، منطقه همدان، منصور رضوانی جلال در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه کشت محصولات کم آب‌بر به منظور اصلاح الگوی مصرف و افزایش بهره‌وری درتولید دردستورکار این سازمان است، اظهار کرد: کشت گیاهان دارویی به عنوان ظرفیت اقتصادی پنهان در بخش کشاورزی همدان می‌تواند جایگزین تولید بسیاری از محصولات کشاورزی آب بر مانند صیفی‌جات شود.
وی خاطرنشان کرد: کشت گلمحمدی،گشنیز، رازیانه و زعفران علاوه بر اینکه ارزآوری قابل توجهی برای کشاورزان دارد می‌تواند به افزایش اشتغالزایی در این بخش از اقتصاد استان منجر شود.
کشت بیش از 161 هزار هکتار زعفران در همدان
رضوانی جلال ادامه داد: اکنون در بیش از 161 هکتار از عرصه‌های کشاورزی همدان زعفران کشت می‌شود و در 10 سال آینده، کشت این محصول در بیش از هزار هکتار از عرصه‌های زراعی استان هدفگذاری شده است.
وی تأکید کرد: با کاشت زعفران می‌توان گامی اساسی در تحقق اجرای برنامه اقتصادی مقاومتی و کاهش آمار بیکاری در همدان برداشت.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان همدان با تأکید بر اینکه باید زیرساخت لازم برای کشت گیاهان دارویی و کم آب بر در استان تقویت شود، بیان کرد: در سالجاری واحدهای خوبی در بخش فرآوری گل محمدی راه‌اندازی شده است.
وی تصریح کرد: کشت گل محمدی با فناوری روز در سال 1383، در 5 هکتار در همدان آغاز شد که این رقم اکنون به بیش از 180 هکتار رسیده است.
رضوانی جلال خاطرنشان کرد: می‌توان با توسعه کشت گیاهان دارویی و توجه به زیر ساختها نقشی مهم و اساسی در اجرای طرح‌های جدید کشاورزی در استان همدان ایفا کرد.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.