مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان اسدآباد از راه اندازی خانه معلم این شهرستان در آینده نزدیک خبر داد.
غلامرضا همایی‌لطیف در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه همدان، اظهار کرد: با افتتاح مرکز آموزشی رفاهی فرهنگیان اسدآباد خدمات بهتری به فرهنگیان شهرستان ارائه خواهد شد و از جمله موارد خواسته هایی بود که همواره فرهنگیان اسدآبادی از آموزش و پرورش شهرستان مطالبه داشتند.
وی در ادامه با اشاره به 4 پروژه عمرانی آموزش و پرورش اسدآباد افزود: کانون معلم، استخر شنای فرهنگیان، احداث مدرسه شهید سعیدی و مدرسه شهرک سیداحمد 4 پروژه عمرانی آموزش و پرورش بوده که در حال حاضر این پروژه ها فعال بوده و توسط پیمانکار در دست اجراست.
همایی‌لطیف همچنین تعداد دانش آموزان این شهرستان را 18 هزار نفر برشمرد و خاطرنشان کرد: امسال برای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان اسدآبادی در تابستان 18 پایگاه اوقات فراغت شهری و روستایی درنظر گرفته شده که هم اکنون این پایگاه ها در حال فعالیت هستند.
وی در ادامه با بیان اینکه اسدآباد دارای بیشترین مدارس قدیمی در سطح استان است، تصریح کرد: تعدادی از مدارس روستایی اسدآباد در بارندگی های اوایل امسال دچار شکست شده اند و چند مدرسه نیز ناایمن هستند که حذف این مدارس ناایمن در دستو کار قرار دارد و ظرفیت و توان خیرین در بحث نوسازی مدارس این شهرستان از نقش موثری برخوردار خواهد بود.
مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان اسدآباد در پایان با بیان اینکه هیچ یک از مدارس اسدآباد از سیستم گرمایشی بخاری نفت سوز استفاده نمی کنند، یادآور شد: تمامی مدارس این شهرستان به پکیج و سیستم گرمایشی گاز مجهز شده هستند.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.