معاون خدمات شهری شهرداری ملایر به مشکل اساسی سگ های بلاصاحب در سطح شهر اشاره کرد و گفت: دستورالعملی به شهرداری ها ابلاغ شده که بر اساس آن می توانیم در زمینه کنترل جمعیت حیوانات موذی و حیواناتی که مخل آسایش شهروندان هستند اقدام کنیم که سگ های بلاصاحب از جمله اینها هستند.
به گزارش ایسنا، منطقه همدان، مجتبی داوری سه شنبه 25 تیرماه در جمع خبرنگاران، افزود: برای این اقدام باید مرکزی مجهز به منظور عقیم سازی، نگهداری، شناسایی بیماری سگ ها و مداوای آنها، شامل دامپزشک، نیروهای انسانی آموزش دیده، موادغذایی، تجهیزات اتاق عمل و ... وجود داشته باشد که این امر فرآیند بسیار پیچیده ای است.
وی با اشاره به اینکه ملایر تنها شهر در استان همدان است که مرکز مجهز نگهداری و عقیم سازی سگ های بلاصاحب را ایجاد کرده است، ادامه داد: مشکل اصلی ما کمبود پیمانکار است چرا که در سطح استان همدان فقط 2 پیمانکار در این زمینه فعالیت می کنند و ما طی 3 ماه گذشته هر چقدر با پیمانکار مربوطه تماس گرفتیم، متأسفانه وی در ملایر حضور پیدا نکرد.
معاون خدمات شهری شهرداری ملایر با بیان اینکه جمعیت سگ های بلاصاحب رو به افزایش است و این حیوانات در استان همدان طغیان کرده اند، افزود: بارها مشاهده شده سگ های بلاصاحب توسط روستائیان و حتی افرادی خارج از استان  وارد شهرستان ملایر شده و رها می شوند.
نصب دکه های مطبوعاتی شکیل برای عرضه محصولات فرهنگی
معاون خدمات شهری شهرداری ملایر در بخش دیگری از سخنانش درباره جمع آوری دکه مطبوعاتی ملایر توضیحات کاملی ارائه کرد و گفت: طبق قانون شهرداری ها موظف هستند هرگونه دکه را در سطح شهر جمع آوری کرده و خسارت وارده را به مالک پرداخت کنند.
داوری با اشاره به اینکه مکان این دکه نامناسب بود و ناظر نازیبایی داشت، اظهار کرد :طی بازدید دادستان، فرماندار ملایر و اعضای ستاد مدیریت بحران شهرستان از بازارچه قدس و بازار سنتی ملایر برای ایمن سازی بازار و رفع مشکلات سد معبر مقرر شد طی مدت زمان کوتاه 4 روزه طراحی توسط شهرداری تهیه و در مدت 10 روز نیز آن را اجرا کند.
وی با بیان اینکه شهرداری ملایر ورودی های بازار را برای ایمن سازی و خدمات رسانی مناسب در زمان بروز آتش سوزی بررسی کرد، افزود: ما به گلایه کسبه بازارچه قدس و بازار سنتی و به مالک این دکه اخطار لازم را طی چند مرحله دادیم و مقرر شد کسی سد معبر نداشته باشد.
داوری با اشاره به اینکه همچنین مقرر شد یک دکه مطبوعاتی شکیل که در شأن اصحاب رسانه باسد توسط شهرداری تهیه و در مکان مناسبی نصب شود، ادامه داد: پس از چندین بار اخطار شفاهی، تلفنی و کتبی به مالک دکه، برداشت دکه براساس مصوبات ستاد مدیریت بحران و کاملا قانونی صورت گرفت و ما کیوسک مطبوعاتی را از شیراز خریداری کردیم و هم اکنون در خیابان خیام نصب شده و با تنظیم صورت جلسه لازم، آماده ارائه خدمات به شهروندان است.
وی با اشاره به اینکه خریداری کردن تعداد قابل ملاحظه ای کیوسک و دکه مطبوعاتی و نصب آن در مناطق مختلف شهر در دستور کار شهرداری قرار داد، بیان کرد: قصد داریم به منظور درآمدزایی این دکه ها فعالانی که متقاضی بستن قرارداد در این زمینه هستند در کنار عرضه مطبوعات، به عرضه سایر اقلام فرهنگی چون کتاب، لوازم التحریر و موادخوراکی و اغذیه سالم بپردازند تا بازه مالی و درآمدزایی داشته باشد.
عدم همکاری 44 نفر درباره رفع سد معبر
داوری در ادامه یادآورشد: در مورد رفع سد معبر بازار سنتی و بازارچه قدس، 44 نفر با ما همکارای نکردند و مراتب به اعضای هیئت مدیره بازار گزارش داده شد و از آنها خواستیم در اسرع وقت این فراد را راضی کنند وگرنه طبق دستورالعمل دادستان با این افراد متخلف برخورد قانونی می شود.
معاون خدمات شهری شهرداری ملایر با اشاره به اینکه سد معبر به دو نوع سیار و ثابت تقسیم بندی می شود، اظهار کرد: برای رفع مشکل سد معبر نیازمند همکاری و مشارکت شهروندان و کسبه هستیم، از سوی دیگر شهرداری ملایر طی سال های اخیر رفتار نیروی سد معبر خود را اصلاح کرده و آموزش های لازم را به آنها داده است.
وی همچنین از ایجاد اداره "پیشگیری و رفع تخلفات شهرداری" طی 2 ماه آینده بر اساس چارت سازمانی شهرداری خبر داد و گفت: قرار است در خیابان بروجرد مشکل سد معبر به طور جدی پیگیری و رفع شود.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.