یوسف افشار روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: این واحدها شامل آشپزخانه و اغذیه فروشی، چلوکبابی، رستوران سنتی، نانوایی سنتی، سفره خانه و کارگاه تولید شیرینی است.
وی ادامه داد: همچنین کارگاه قنادی، مرکز تهیه غذای بیرون بر، مرکز تولید و عرضه نان فانتزی و واحد سرو بستنی و آبمیوه به علت رعایت نکردن مولفه های بهداشتی پلمب شدند.
کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشتی استان همدان اضافه کرد: همچنین 35 واحد متخلف به علت نواقص بحرانی و غیر بحرانی به مرجع قضایی معرفی شدند.
افشار، نواقص بحرانی را شامل مواردی دانست که رعایت نکردن آنها به طور مستقیم موجب به خطر افتادن سلامت انسان می شود و آن را طبق آیین نامه ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در چهار بخش بهداشت فردی، لوازم و ابزار کار، بهداشت ساختمان و بهداشت مواد غذایی معرفی کرد.
وی اضافه کرد: چنانچه بازرسان نواقص بحرانی نظیر تمیز نبودن دست ها، تفکیک نکردن مواد خام از پخته، تنظیم نبودن دمای یخچال و نامناسب بودن سیستم آبرسانی و موارد مشابه را مشاهده کنند علاوه بر تذکر 48 ساعت برای رفع این نواقص مهلت داده و در صورت بی توجهی، واحد یاد شده را پلمب می کنند.
کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشتی استان همدان، از انجام 2 هزار و 405 مورد بازرسی خبرداد و گفت: علاوه بر بازرسی های یاد شده، بازرسی از اماکن عمومی و نمونه برداری و کلرسنجی از آب آشامیدنی نیز صورت گرفته است.
افشار ادامه داد: 219 مورد امحای مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف به میزان 15 تن و 436 کیلوگرم از ابتدای ماه رمضان تاکنون صورت گرفت.
7526/2090
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.