به گزارش ایرنا محمدابراهیم مرادی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: همزمان با سالروز تاسیس بنیاد شهید و هفته بزرگداشت شهدا نیز سه یادواره شهدا در این شهرستان برگزار شد.
وی با بیان اینکه این یادواره به صورت خودجوش و مردمی برگزار شد، افزود: سه یادواره شهدا در روستاهای حسین آباد ناظم، علوی و شهر ازندریان برگزار شد.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ملایر سرکشی و بازدید از خانواده های معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان را از دیگر برنامه های مهم این نهاد برشمرد و بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون 400 مورد بازدید و سرکشی از خانواده های معظم شهدا و جانبازان انجام شد.
مرادی با اشاره به اجرای 22 برنامه متنوع فرهنگی ورزشی در هفته بزرگداشت شهدا افزود: سرکشی از خانواده های معظم شهدا، ایثاگران و جانبازان با حضور مسئولان تا پایان سال ادامه دارد.
وی غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدای شمس آباد، غرس یکهزار و 100 اصله نهال به نام شهدای این شهرستان، دیدار با امام جمعه، فرماندار ویژه ملایر، سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه و برگزاری همایش پیاده روی ایثارگران را از جمله این برنامه ها عنوان کرد.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ملایر ادامه داد: همزمان با هفته بزرگداشت شهدا از خانواده هایی که تاریخ تولد و شهادت شهدای آنها در اسفندماه بوده است، سرکشی و بازدید انجام شد.
مرادی حضور پیام آوران ایثار و شهادت در مدارس، معرفی 22 اسفند روز شهدا در تمامی مدارس سطح شهر از 15 تا 22 اسفند با همکاری اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان، برگزاری مراسم بزرگداشت روز شهدا در مدارس شاهد، تجلیل از دانش آموزان و خانواده های معظم شاهد و ایثارگر و برپایی نمایشگاه آثار و تصاویر شهدا از 15 تا 22 اسفند را از دیگر برنامه های این نهاد برشمرد.
وی همچنین به برگزاری جشن پدران آسمانی در 28 اسفند در گلزار بهشت هاجر ملایر اشاره و بیان کرد: همزمان با این آیین از نرم افزار چند رسانه ای شهید «حاج رسول حیدری» به عنوان نخستین شهید محور مقاومت رونمایی می شود.
مرادی گفت: در این رابطه نرم افزار رسانه ای سه شهید شاخص استان همدان همچون شهید «حاج رسول حیدری»، شهید «محمد طالبیان» و شهید «سعید قهاری سعید» که شامل آثار، خاطرات و وصیت نامه و سایر آثار این شهدا است، در قالب نرم افزار تهیه شده است.
وی افزود: قرار است با همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر ملایر کتیبه شهدای این شهرستان در 2 طرف جاده سلامت واقع در مجموعه بام ملایر نصب شود که برنامه ریزی های لازم در این زمینه انجام شده است.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ملایر با تاکید بر اینکه 22 اسفند به عنوان روز شهدا باید همانند روز 22 بهمن برای مردم شناسانده و معرفی شود بیان کرد: هنوز این روز برای درصد بالایی از مردم شناخته شده نیست و نیاز است در این زمینه اصحاب رسانه به ما کمک کنند.
مرادی به شهادت رسیدن 13 درصد از شهیدان در اسفند را علت نامگذاری این روز عنوان کرد و اظهار داشت: این نهاد فرهنگی با هدف رسیدگی به خانواده های شهدا و حفظ و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و به فرمان امام خمینی(ره) در تاریخ 22 اسفند سال 58 تاسیس شد.
وی یادآور شد: این شهرستان یکهزار و 100 شهید والا مقام، 2 هزار و 100 جانباز و 119 آزاده سرافراز را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است که از این تعداد 600 تن از جانبازان ملایر جانباز بالای 25 درصد هستند.
مرادی تعداد خانواده های دارای 2 شهید این شهرستان را 29 خانواده و سه شهید را چهار خانواده عنوان کرد و گفت: ملایر 9 شهید خلبان دارد که در تلاش هستیم سال آینده یادواره شهدای خلبان این شهرستان را برگزار کنیم.
به گزارش ایرنا، ملایر یکهزار و 100 شهید والا مقام را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
22 اسفندماه در تقویم رسمی کشور به نام روز «بزرگداشت شهدا» نامگذاری شده است.
7528/2090
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.